Køkkenmaskiner

Køkkenmaskiner til alle formål

Hos Barlife har vi ikke kun udstyr til baren. Vi har et stort udvalg af køkkenmaskiner, som kan bruges til almindelig madlavning og til at kreere lækre drinks og cocktails. Vi har alt i køkkenmaskiner. Det er lige fra elkedler, sous vide og til håndmixere. Vores udvalg indeholder kun udstyr i høj kvalitet. Du kan således finde nogle af de kendt kendte mærker, samt nogle specialmærker, der har unikke produkter. Mangler du udstyr til køkkenet, så bliv inspireret i vores sortiment. Læs mere her

Faldende orden
Side
 1. Margarator Pro Margarita & slushicemaskine
  Margarator Pro Margarita & slushicemaskine
  2.859,00 kr
  Quickview
 2. Vaffeljern - WA 3491
  Vaffeljern - WA 3491
  299,00 kr
  Quickview
 3. Vaffeljern til Belgiske vafler
  Vaffeljern til Belgiske vafler
  499,00 kr
  Quickview
 4. Vaffeljern - Rustfrit stål
  Vaffeljern - Rustfrit stål
  449,00 kr
  Quickview
 5. Dobbelt vaffeljern - Rustfrit stål
  Dobbelt vaffeljern - Rustfrit stål
  799,00 kr
  Quickview
 6. Andrew James Retro Milkshake Maker
  Andrew James Retro Milkshake Maker
  999,00 kr
  Quickview
 7. Vakuumpakker FFS001X
  Vakuumpakker FFS001X
  799,00 kr
  Quickview
 8. Vakuumpakker FFS004X
  Vakuumpakker FFS004X
  1.299,00 kr
  Quickview
 9. Vakuumpakker FFS005X
  Vakuumpakker FFS005X
  1.999,00 kr
  Quickview
 10. Vakuumruller 20cm FSR2002 ( 2 x 6m )
  Vakuumruller 20cm FSR2002 ( 2 x 6m )
  286,25 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

Sous vide er den perfekte hjælp

Hvis elsker perfekt tilberedt kød og grøntsager, så er en sous vide det perfekte redskab i køkkenet. Når man tilbereder kød og grønsager på denne måde, kan man være sikker på et perfekt resultat hver gang. Vand er en meget bedre varmefordeler end luft, og man kan være sikker på, at kød og grøntsager bliver tilberedt helt ens. Temperaturen styres af en sous vide stav, der placeres på indersiden af en gryde. Alternativt kan man vælge en sous vide med indbygget kar. Når du kigger i vores sortiment, er det vigtigt, at du vurdere på, hvor meget vand du skal have opvarmet. Vælger du en model med indbygget kar, er du helt sikker på, at maskinen kan opvarme den volumen, som karet er på. Når du har tilberedt kød på denne måde, er det faktisk færdigt. For at opnå en god stegeskorpe, skal kødet lynhurtigt på en grill.

Køkkenmaskiner til desserter

Til at lave den perfekte dessert, kan du få stor hjælp, med de rette køkkenmaskiner. Helt uundværligt er en god håndmixer. Den er perfekt til at piske flødeskum, eller hvis en kagemix eller dej skal røres sammen. Til håndmixere har vi meget forskelligt endegrej, så du kan bruge din håndmixer til mange forskellige opgaver. Eksempelvis kan du røre en lækker dej til vafler sammen, og når den er rørt, har vi et stort udvalg af vaffeljern. Her kan du både vælge vaffeljern med plads til en eller til to vafler. Med et vaffeljern, er det sikker på, at få perfekte vafler hver gang. Nogle af modellerne i sortimentet, har varmejustering, så du kan få dem, lige som du ønsker. Et vaffeljern til to vafler gør det muligt, at lave vafler til flere personer, så der ikke kommer så meget ventetid. Det er især smart, hvis du driver en restaurant eller cafe.

Copyright © 2019 Barlife Aps