Vaffeljern

Vaffeljern til køkkenet

Der findes et utal af lækre desserter, som indebære vafler. For at få de helt perfekte vafler, kan du gøre brug af et vaffeljern. I vores sortiment finder du flere forskellige typer, og i alle prisklasser. Der er stor forskel på, hvilket jern du skal bruge. Det kommer an på om vaffeljernet er til privat brug, eller det skal bruges i en café eller restaurant. Læs mere om vores anbefalinger her

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Pris
Stigende orden
 1. Vaffeljern til Belgiske vafler WA3606
  Vaffeljern til Belgiske vafler
  193,00 kr
 2. Vaffeljern - WA 3491 WA3491 Sort
  Vaffeljern - WA 3491
  159,00 kr
 3. Vaffeljern - Rustfrit stål WA 3492
  Vaffeljern - Rustfrit stål
  185,00 kr
 4. Vaffeljern Ø 24 cm, ekstra tungt låg CL0120
  Vaffeljern Ø 24 cm, ekstra tungt låg
  649,00 kr
Stigende orden

Dobbelt vaffeljern til kommercielt brug

I en cafe eller restaurant, er det vigtigt at maden ikke bliver serveret for langsomt. I barer og restauranter bruges det ofte mere, end i et privat hjem. Derfor skal man gå efter en højere kvalitet, så det kan modstå det hårde brug. Oftest vælger restauranter at benytte sig af dobbelt vaffeljern. Det skyldes, at man på den måde hurtigere kan lave vafler til sine gæster. Dobbelt vaffeljern kan sagtens bruges til kun at lave én vaffel af gangen. Et populært valg er vaffeljernet fra Gastroback. Gastroback dobbelt vaffeljern er utroligt slidstærkt, og kan let holde til at blive brugt hver dag. Vaflerne bages både fra top og bund, så man opnår en perfekt vaffel hver gang. De indvendige overflader er belagt med et non-stick materiale. Det sikrer at vaflerne ikke sidder fast, og at rengøringen er utrolig let.

Belgisk vaffeljern

Med et rigtigt belgisk vaffeljern, kan du nemt lave perfekte vafler til dig og dine gæster. Især som en dessert for sig, eller som en del af en dessert, er vafler et sikkert valg. Skal du bruge et til privat brug, er det ikke nødvendigt at vælge et af de dyreste jern. Alle produkterne kan holde til almindelig brug. Skal du lave mange vafler, er det et godt valg, at vælge et dobbelt vaffeljern. På de fleste af vores varianter, kan du indstille bagningstiden. Derved kan du få dine vafler præcis som du ønsker. Vi har valgt, kun at have produkter, som har non-stick overflade. Non-stick overflader gør, at det er meget svært at brænde vafler fast, og rengøringen er nem. Et godt tip, når du skal bage vafler er, at tilføje en lille smule neutralt olie eller lidt smør til dejen. Så er du helt sikker på, at der ikke er noget der brænder fast.

 

Når du skal lave din dej, er det nødvendigt med en ordentlig håndmixer - Se vores udvalg lige her

Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna