Vaffeljern

Vaffeljern til køkkenet

Der findes et utal af lækre desserter, som indebære vafler. For at få de helt perfekte vafler, kan du gøre brug af et vaffeljern. I vores sortiment finder du flere forskellige typer, og i alle prisklasser. Der er stor forskel på, hvilket jern du skal bruge. Det kommer an på om vaffeljernet er til privat brug, eller det skal bruges i en café eller restaurant. Læs mere om vores anbefalinger her

Faldende orden
 1. Vaffeljern - WA 3491
  Vaffeljern - WA 3491
  299,00 kr
  Quickview
 2. Vaffeljern til Belgiske vafler
  Vaffeljern til Belgiske vafler
  499,00 kr
  Quickview
 3. Vaffeljern - Rustfrit stål
  Vaffeljern - Rustfrit stål
  449,00 kr
  Quickview
 4. Dobbelt vaffeljern - Rustfrit stål
  Dobbelt vaffeljern - Rustfrit stål
  799,00 kr
  Quickview
 5. Vaffeljern - Andrew James
  Vaffeljern - Andrew James
  499,00 kr
  Quickview
 6. Design vaffeljern pro - Gastroback
  Design vaffeljern pro - Gastroback
  599,00 kr
  Quickview
 7. Design vaffeljern Avanceret - Gastroback
  Design vaffeljern Avanceret - Gastroback
  1.599,00 kr
  Quickview
 8. Vaffeljern Ø 24 cm, ekstra tungt låg
  Vaffeljern Ø 24 cm, ekstra tungt låg
  799,00 kr
  Quickview
Faldende orden

Dobbelt vaffeljern til kommercielt brug

I en cafe eller restaurant, er det vigtigt at maden ikke bliver serveret for langsomt. I barer og restauranter bruges det ofte mere, end i et privat hjem. Derfor skal man gå efter en højere kvalitet, så det kan modstå det hårde brug. Oftest vælger restauranter at benytte sig af dobbelt vaffeljern. Det skyldes, at man på den måde hurtigere kan lave vafler til sine gæster. Dobbelt vaffeljern kan sagtens bruges til kun at lave én vaffel af gangen. Et populært valg er vaffeljernet fra Gastroback. Gastroback dobbelt vaffeljern er utroligt slidstærkt, og kan let holde til at blive brugt hver dag. Vaflerne bages både fra top og bund, så man opnår en perfekt vaffel hver gang. De indvendige overflader er belagt med et non-stick materiale. Det sikrer at vaflerne ikke sidder fast, og at rengøringen er utrolig let.

Belgisk vaffeljern

Med et rigtigt belgisk vaffeljern, kan du nemt lave perfekte vafler til dig og dine gæster. Især som en dessert for sig, eller som en del af en dessert, er vafler et sikkert valg. Skal du bruge et til privat brug, er det ikke nødvendigt at vælge et af de dyreste jern. Alle produkterne kan holde til almindelig brug. Skal du lave mange vafler, er det et godt valg, at vælge et dobbelt vaffeljern. På de fleste af vores varianter, kan du indstille bagningstiden. Derved kan du få dine vafler præcis som du ønsker. Vi har valgt, kun at have produkter, som har non-stick overflade. Non-stick overflader gør, at det er meget svært at brænde vafler fast, og rengøringen er nem. Et godt tip, når du skal bage vafler er, at tilføje en lille smule neutralt olie eller lidt smør til dejen. Så er du helt sikker på, at der ikke er noget der brænder fast.

 

Når du skal lave din dej, er det nødvendigt med en ordentlig håndmixer - Se vores udvalg lige her

Copyright © 2019 Barlife Aps