Stilet omgivelser skal have stilet champagneglas

Indlæser...
Stilet omgivelser skal have stilet champagneglas

Drikker eller spiser man noget rigtig lækkert bør man også vise det respekt ved at indtage det på den rigtige måde. En champagne eller en lignende mousserende vin smager endnu bedre hvis man blot sørger for at købe nogle smukke champagneglas. Det er sådan, at uanset om man taler drikkevarer eller mad så bliver man altid først mæt med øjnene. Kigger man således på et smukt champagneglas vil man næsten føle, at man har fået et par glas fordi, at det er så smukt.   

- Se Barlifes smukke champagneglas her -

RCR champagneglas er for de luksuriøse

Noget som kommer bag på rigtig mange er, at der faktisk er mange af de glas, man kan få i dag som er lavet af krystalglas. Det er noget, som folk ikke tænker over da de muligvis er vant til, at krystalglas er noget, som deres bedsteforældre drak af og altså ikke noget, som man kan få i dag fra nyt. 

Blandt andet vil du finde en lang række champagneglas, som netop er lavet af krystal. Ser du på dem vil det også være noget, som er forholdsvis tydeligt da de har det klassiske krystalmønster. For du kan nemlig få disse champagneglas med det kantede mønster med stor detaljerigdom.

 

Et af de champagneglas du kan få, som er lavet af krystalglas er Melodia, som er et smukt glas, der går ind forneden og lidt ud foroven. Der er en lille kugle på det øverste stykke af stilken, som også er med til at give dette glas karakter. Også Timeless er en form for champagneglas, som ser yderst luksuriøs ud. Glasset er lavet af krystalglas og er væsentligt mere kantet end for eksempel Melodia da det nederste af selve glasset er kantet. På kanten af glasset er der striber indhugget i glasset, hvilket netop er muligt fordi, at det er champagneglas, der er lavet af krystalglas.

Et champagneglas, der minder mere om Melodia, men som dog alligevel skiller sig lidt ud er Oasis, som er et glas i den klassiske champagneglasform, som går let ud på midten, og ind foroven og forneden. På siden er der i krystalglasset indhugget et smukt mønster, som leder tankerne hen på en edderkop og en diamant. At drikke af dette champagneglas er også lækkert da det i sig selv er en spændende taktil oplevelse at røre med fingrene på glasset.

- Find flere RCR krystal champagneglas - RCR krystalglas

Sådan drikker du champagne som på film

At se gamle sort/hvid-film involverer meget ofte, at man ser på nogle meget elegante middagsselskaber, hvor karaktererne drikker champagne og andre drinks af smukke krystalglas, som man kun kan være misundelig på. Men de glas, som de bruger i disse film adskiller sig fra de champagneglas vi kender fra i dag. Dengang brugte man nemlig i højere grad de såkaldte champagneskåle, som er formet som en skål med en tyk stilk, men dog er selve skålen væsentligt mindre end hvis det for eksempel var beregnet til isdessert eller lignende. Dagene for disse luksuriøse champagneglas er ikke nødvendigvis ovre for hos Barlife kan du få en tro replika af de champagneglas, som du ellers er vant til at se i film.

coupe krystal champagneglas 

Dette champagneglas er kaldet coupe, som er betegnelsen for netop denne champagneskål. Det man meget ofte kender er den såkaldte flute form, som er den aflange type, der dermed er væsentligt anderledes end den tidligere champagneskål. Grunden til, at man på et tidspunkt gik over til den aflange form var, at man mente, at champagnen smagte bedre på denne måde. Du kan også få et cocktailglas hos Barlife, som har en lignende form, som betyder, at du også kan bruge det til champagne. Det er fra Palais Nachtmann og har også det klassiske krystalmønster, som gør det meget unikt.

Hos Barlife kan du også finde en champagneskål, som er mere enkel og som ikke har det klassiske krystalmønster. Derimod er der bare tale om et champagneglas, som er af typen coupe, men som minder om det klassiske flute glas ved at være helt glat udenpå og uden så mange detaljer.

Uanset hvilken type du er vil der være et glas at finde for dig da Barlife kan tilbyde så bredt et udvalg af forskellige champagneglas.

 

- Find dine næste champagneglas hos Barlife -

Også hvis du er til de farvede glas er det noget du nemt kan finde, uanset om du er til blå, rød, gul eller grøn. Og hvis du skal holde en fest, hvor du ved, at gæsterne har det med at blive lidt vilde kan du også vælge at købe nogle champagneglas i et materiale, som ikke går i stykker så nemt. Et af de bedste materialer til dette er polycarbonat, som er en slags plastik, som altså ikke går i stykker, selvom glasset bliver tabt på gulvet eller hvis en vælter det.Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna