Sugerøret er en vigtig del af en drink

Indlæser...
Sugerøret er en vigtig del af en drink

Et sugerør har generelt meget at sige. Et sugerør kan nemlig både sige noget om den, som laver en bestemt drink og om selve drinken. For hvis man er typen, der er lidt eksperimenterende er det nok også noget som kan ses i det valg af sugerør man har. Og man bør også vælge et sugerør ud fra hvilken drink man laver da det hele bør passe sammen.

- Find ud af hvilken sugerørstype du er hos Barlife - 

   

Klassisk sugerør til klassisk cocktail

Ikke så overraskende så vil det klassiske sugerør passe rigtig godt til den klassiske drink. En af de helt klassiske typer af drinks kunne for eksempel være en G&T. Denne drink er meget populær i hele verden og mange drikker denne drink dagligt over hele verden. Grunden til dette er dens unikke smag, som dog ikke er så gennemtrængende, som en drinks smag godt kan være af og til. Skal man lave en gin og tonic bør man altid have et eller to sugerør i drinken. Og da der som beskrevet ovenfor her er tale om en klassisk drink så vil det også være det klassiske sugerør du skal ud og finde.Et af disse klassiske sugerør er det helt klassiske sorte sugerør.  Det sorte sugerør er helt uundværlig i en mere klassisk drink. 

Klassisk drink med klassisk sugerør

Barlife har også mange stribede sugerør, som kan fås i mange forskellige farver. Vi kan selvfølgelig også tilbyde de sugerør, som er røde og hvide. Disse sugerør passer perfekt til en drink lavet i et marmeladeglas, som også er yderst moderne og som passer perfekt til stilen.

- Se mange stribede sugerør -

Man kan også vælge at købe sugerør i enten guld og hvid eller sort og hvid. Er man til lidt mere vilde farver og effekter, så kan det også være, at man vil sætte mere pris på denne type sugerør med sølvfarve. De passer både godt til en festlig hverdag, samt en sjov nytårsaften eller en anden stor eller lille begivenhed. Sugerørerne fås i mange forskellige farver, bl.a. en flot blå farve.

Sugerør i blå

Sådan gør du en drink sjov med sugerør

En drink behøver ikke at være så kedelig og alt for stilet for det er der ikke mange, som gider at købe. Derimod bør en drink være sjov og skabe lidt liv i gaden. En måde hvorpå man kan skabe liv i gaden er ved hjælp af sugerør, som kan skabe meget sjov i drinken hos de gæster du enten inviterer hjem til dig eller ud på en bar.

 - Find masser af sjove sugerør hos Barlife ---

Et af de meget populære sugerør hos Barlife, som altid skaber lidt sjovt er sugerøret, som er formet som en bambus. De forskellige sugerør er anderledes så de ser endnu mere virkelige ud. De kan være rigtig gode til en eksotisk drink og kun de færreste kan undgå at nævne noget om disse bambus sugerør når de ser dem fordi, at de er så specielle. sugerør i bambus

Noget andet, som du kan gøre for at få din drink til at se endnu sjovere ud med sugerør er at købe en af de typer, som kan bøjes rundt og er meget fleksibelt. Barlife har netop denne type sugerør og de er da også noget, som rigtig mange vælger at købe. Denne type sugerør har den fleksible del af sugerøret, som normalt er tæt på den øverste del til at være meget længere. Det betyder, at man kan bevæge den øverste del af dette sugerør på mange sjove måder og det kan stritte hen lige der hvor du ønsker det.Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna