RCR

RCR glas

Ønsker man at drikke af nogle glas, som både er pæne og som er ekstra holdbare så bør man overveje at købe nogle glas, som er lavet af materialet RCR glas. Det er et krystalmateriale, som vi forhandler her hos Barlife.Læs mere her 
Faldende orden
Side
 1. RCR Opera whisky sæt - 3 dele
  RCR Opera whisky sæt - 3 dele
  449,00 kr
  Quickview
 2. RCR MIXOLOGY KRYSTAL GLAS - 4 TUMBLERS
  RCR MIXOLOGY KRYSTAL GLAS - 4 TUMBLERS
  189,00 kr
  Quickview
 3. RCR Enigma Lowball 37cl 6stk.
  RCR Enigma Lowball 37cl 6stk.
  349,00 kr
  Quickview
 4. RCR Melodia Tumbler 31 cl 6stk.
  RCR Melodia Tumbler 31 cl 6stk.
  Tilbudspris 249,00 kr Normalpris 349,00 kr
  Quickview
 5. RCR Timeless Glas pakke
  RCR Timeless Glas pakke
  649,00 kr
  Quickview
 6. RCR Opera Low og Highball
  RCR Opera Low og Highball
  449,00 kr
  Quickview
 7. RCR Tatto lowball og Champagne Coupe
  RCR Tatto lowball og Champagne Coupe
  495,00 kr
  Quickview
 8. RCR Oasis High og lowball
  RCR Oasis High og lowball
  449,00 kr
  Quickview
 9. RCR Oasis Champagne,rød og hvidvinsglas
  RCR Oasis Champagne,rød og hvidvinsglas
  949,00 kr
  Quickview
 10. RCR Timeless Champagne,rød og hvidvinsglas
  RCR Timeless Champagne,rød og hvidvinsglas
  949,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

Et klassisk look

 Ligesom alt andet inden for tøj, indretning og boligtilbehør, så går der også mode i glas, og der er ingen tvivl om, at krystalglas i disse år er meget moderne. Og når man taler moderne krystalglas, så taler man netop om RCR glas. Landet, hvor man producerer denne form for glas siger næsten det hele, for det er nemlig lavet i Italien, hvor man altid har været meget kendt for at lave glas og krystalglas af meget høj kvalitet. Vi har rigtig mange produkter, som er lavet i dette materiale og det er et helt bevidst valg da vi ved, at det gør, at vi kan tilbyde vores kunder en rigtig god kvalitet, som man ikke kan få alle steder. Selve materialet har en stor betydning, men det er dog også det æstetiske udtryk, som glassene har, som har stor betydning. For der er nemlig i mange af de glas vi tilbyder i RCR glas det klassiske krystalmønster. Eller faktisk er der ikke bare ét krystalmønster, men der er adskillige. Du kan både finde et mønster, som er udformet og inspireret af en sol, og så kan du finde et andet mønster, som har lige linjer, som møder hinanden i nogle smukke figurer.

Det, at det er så klassisk gør også, at der er noget klassisk og luksuriøst ved RCR glas. For det er som om, at man er med i en fin, gammel film når man sidder og drikker af disse glas fordi, at måden de ser ud på er noget, som man forbinder med tidligere tider. Men det betyder dog ikke, at det kun er et fænomen, som hører fortiden til, for den dag i dag er der kommet større efterspørgsel på krystalglas end der har været i årtier, hvilket gør, at det er noget, som er blevet meget moderne.

 

Copyright © 2019 Barlife Aps