Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
RCR Glas - Brands
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

RCR Glas

RCR glas

Ønsker man at drikke af nogle glas, som både er pæne og som er ekstra holdbare så bør man overveje at købe nogle glas, som er lavet af materialet RCR glas. Det er et krystalmateriale, som vi forhandler her hos Barlife.
 

Et klassisk look

Ligesom alt andet inden for tøj, indretning og boligtilbehør, så går der også mode i glas, og der er ingen tvivl om, at krystalglas i disse år er meget moderne. Og når man taler moderne krystalglas, så taler man netop om RCR glas. Landet, hvor man producerer denne form for glas siger næsten det hele, for det er nemlig lavet i Italien, hvor man altid har været meget kendt for at lave glas og krystalglas af meget høj kvalitet. Vi har rigtig mange produkter, som er lavet i dette materiale og det er et helt bevidst valg da vi ved, at det gør, at vi kan tilbyde vores kunder en rigtig god kvalitet, som man ikke kan få alle steder. Selve materialet har en stor betydning, men det er dog også det æstetiske udtryk, som glassene har, som har stor betydning. For der er nemlig i mange af de glas vi tilbyder i RCR glas det klassiske krystalmønster. Eller faktisk er der ikke bare ét krystalmønster, men der er adskillige. Du kan både finde et mønster, som er udformet og inspireret af en sol, og så kan du finde et andet mønster, som har lige linjer, som møder hinanden i nogle smukke figurer.
 
Det, at det er så klassisk gør også, at der er noget klassisk og luksuriøst ved RCR glas. For det er som om, at man er med i en fin, gammel film når man sidder og drikker af disse glas fordi, at måden de ser ud på er noget, som man forbinder med tidligere tider. Men det betyder dog ikke, at det kun er et fænomen, som hører fortiden til, for den dag i dag er der kommet større efterspørgsel på krystalglas end der har været i årtier, hvilket gør, at det er noget, som er blevet meget moderne.
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Derhjemme eller ude

Uanset om du tager hjem til en privatfest eller ud på en fin cocktailbar i byen så vil du formentligt opleve, at du kommer til at støde på RCR glas fordi, at der efterhånden er så mange, der har det. På de finere cocktailbarer har de ofte mange forskellige glas, karafler og andre glasting, som er lavet af RCR glas. Men det er dog ikke kun på barer og diskoteker, at man er begyndt at have denne form for glas, for også i mange folks private hjem har de ofte denne type krystalglas, så hvis du skal ud til middag et sted er det ikke umuligt, at du kommer til at drikke af et glas lavet af netop dette materiale.
 
Noget af det, som er med til at gøre dem så luksuriøse, disse glas, som er lavet af RCR glas er, at de er meget tyndere end mange andre glas. Det gør, at de er mere delikate og slet og ret ser pænere ud. Og det er da formentligt også grunden til, at det netop er denne type glas, som vi oplever, at vores kunder efterspørger allermest i forhold til de mere gængse glas. Noget af det gode, og noget af det som for eksempel barer kan lide ved RCR glas er, at der ikke er bly i, hvilket der ellers er i mange andre slags glas. Og en helt anden ting ved disse glas er, at de er fuldstændigt transparente, hvilket også er med til at gøre RCR glas til et oplagt valg uanset om du skal bruge glassene derhjemme eller i byen.