Flaskerne - det vigtigste element i baren

Indlæser...
Flaskerne - det vigtigste element i baren

I hvilken som helst bar vil det altid gælde, at flaskerne er det vigtigste. For med mindre det er en særlig bar, så vil det altid være drinks og og andre drikkevarer, som folk køber og her skal der for det meste alkohol i. Derfor bør man sørge for at gøre alle aspekter og arbejdsgange, som har noget med flasker at gøre så effektive som muligt. Man kommer formentligt ikke udenom at skulle have en flaskeholder eller flere da det er et element, som er vigtigt i enhver bar. Med denne flaskeholder kan man placere flaskerne, som man kan sortere på den måde man finder bedst. Og desuden kan man lynhurtigt tage en flaske ned fra flaskeholderen og hælde dette i drinken.
double speedrail

En flaskeholder skaber styr på flaskerne

At have sine flasker stående rundt omkring er ikke noget, som nogen som helst får noget godt ud af. For i så fald ender man med at skulle bruge meget tid på at finde lige præcis den flaske man har brug for, hvilket betyder, at kunden er nødt til at stå og vente. Man bør altid have alle sine flasker samlet ét sted, i en eller anden form for flaskeholder. Hvilken flaskeholder eller flaskeholdere du bør anskaffe dig er forskelligt da det kommer meget an på hvad bartenderne er til, hvilken type bar du har og hvor stor baren er. I det følgende kan du læse mere om hvilke type flaskeholdere, som Barlife kan tilbyde dig, alt efter de omstændigheder du står i, i forbindelse med baren.

- Få styr på dine flasker med Barlifes flaskeholdere -

Flaskeholdere til den lille bar

Jo mindre en bar er, des færre flasker vil man formentligt også have da man kun kan tilbyde et mindre udvalg af drinks og drikkevarer. En af de gode flaskeholdere du finder hos Barlife er en rund flaskeholder til fire flasker. Det gode ved netop denne flaskeholder i forhold til den lille bar er, at den fylder rigtig lidt. Derudover er den meget fleksibel og kan stilles mange forskellige steder. Noget smart ved denne flaskeholder er, at du ikke behøver at finde serveringstutter til dem da de er inkludere i selve flaskeholderen.

flaskeholder til 4 flasker

Har du lidt mere end fire flasker i baren kan du også finde en lignende flaskeholder med plads til seks flasker i stedet. Den har den samme runde form og har også inkluderede hældetutter. I nogle tilfælde kan en lille speedrail også være smart til den lille bar, det afhænger dog meget af hvor meget plads der er bag baren.

En stor bar kan have mange flaskeholdere

Har man en meget stor bar så kan man nærmest gøre brug af lige den flaskeholder man ønsker da der alligevel er plads til det. Har man en bar, som har standardmål og som har en stor væg bag baren, så er den bedste type flaskeholder man kan have en speedrail. Har man rigtig meget plads kan man have mange speedrails, som kan hænges op under hinanden. Speedrails er en type hylder, som dog har sider så flaskerne står godt fast og ikke så nemt ryger ned på gulvet. Disse speedrails kan også fås i dobbeltstørrelse så der faktisk hører to speedrails med i én hylde. Med denne type er det den bagerste hylde, som sættes op på væggen.

Har du en stor bar, som også serverer forskellige typer vin kan du også finde en flaskeholder specifikt til dette. Hos Barlife finder du blandt andet forskellige væghængte flaskeholdere, som kan have op til tyve flasker vin hængende. Det er smart når du hurtigt skal have en flaske ud for at servere den.  Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna