Cocktailtilbehør høre til enhver festlig begivenhed

Som bartender er det utrolig vigtigt at kunne lave de perfekte drinks og cocktails. Først og fremmest skal de smage godt, hvilket ofte betyder at ingredienserne bør være af højeste kvalitet. 

Cocktailtilbehøret finder du lige her hos BarLife. Vi har alt det udstyr, du kan tænke dig, og det vil bringe dine drinks op på et helt nyt niveau. Læs mere her

Indlæser...
Filtrer

Når cocktailen eller drinken er rørt og shaket godt sammen, skal den pyntes. Fordi en ting er smagen, men en anden vigtig faktor i en god cocktail er udseendet.

Du bør derfor altid have lidt garnish og forskelligt cocktailtilbehør klar, så du kan sætte sidste touch på drinken, inden den bliver serveret.

UDSTYRET ER VIGTIGT NÅR du SKAL LAVE DEN PERFEKTE COCKTAIL

Hvis du skal lave en rigtig god og vellykket cocktail, er der meget barværktøj, som du skal sørge for at have anskaffet, inden du kaster dig hovedkulds ud i kreeringen.

Hvis du vil følge en opskrift helt til punkt og prikke, er det for eksempel meget vigtigt, at du har skænk og mål således, at du kan måle rigtigt op og sørge for, at du ikke får for meget eller lidt af de forskellige ingredienser i drinken.

Derudover er det vigtigt, at du har nogle glas, som du kan hælde den dyrebare væske i, når du er færdig. Her på siden kan du finde en lang række forskellige cocktailglas, som du kan bruge til formålet.

De findes i en lang række størrelser, former og farver, og du kan med garanti finde lige præcis det glas, som du mener er det bedste til lige netop den cocktail, som du har tænkt dig at lave.

Hvis du kunne tænke dig at læse mere omkring forskellige typer cocktailglas, har vi skrevet dette blogindlæg, som kan give dig inspiration til hvilke glas, du med fordel kan anskaffe hjem til privaten.

Til sidst kan det være fordelagtigt at bruge pynt til din cocktail, så den ser indbydende ud.

Gode cocktails kræver sugerør

Det burde næsten vedtages ved lov, at sugerøret bare er en obligatorisk del af enhver cocktail. Sugerøret tjener dels et praktisk formål i forhold til selve indtagelsen af den givne drink, og dels tjener det et æstetisk formål. Fordi et flot dekoreret cocktailglas, hvori der er skænket en farverig drink, har altid behov for lige at blive afsluttet med den finish, som et festligt sugerør tilfører.

Med det stigende fokus på bæredygtige løsninger, så kan et plastiksugerør måske synes som et af de typer produkter, som har en negativ indflydelse på miljøforurening. Og her hos BarLife er vi udmærket klar over den problemstilling. Derfor arbejder vi hele tiden på at inkludere løsninger i vores sortiment, som i højere grad forsøger at komme denne problemstilling til livs.

Derfor kan du både købe sugerør i metal samt bionedbrydelige sugerør i blandt vores udvalg. På hver deres måde giver de dig muligheden for at tage et mere miljøvenligt valg, når du skal købe sugerør. Metalsugerørene er genanvendelige, hvilket både er en økonomisk fordel på den lange bane, samtidig med det naturligvis også er en miljømæssig fordel.

De bionedbrydelige sugerør vil i modsætning til almindelige plastiksugerør nedbryde sig selv efter en bestemt periode. Dermed ikke sagt at du blot kan smide dem i naturen, som det passer dig, men hvorfor ville du også gøre det.

Nu vi er inde på de bionedbrydelige produkter, så findes der også en anden produkttype, som er medansvarlig i forbindelse med miljøforurening, nemlig plastikglas. Men også her sælger vi en bionedbrydelig udgave, som du kan se meget mere omkring lige her.

Isterningerne holder drinken frisk

I tæt samspil med sugerørene kommer isterningerne. De er mindst lige så vigtige for det færdige udtryk, både fordi de giver din cocktail et lækkert udtryk, og selvfølgelig allervigtigst så holder de din cocktail afkølet.

Lige præcis når det drejer sig om isterninger, så har du et hav af forskellige muligheder. Er de virkelig hardcore, anskaffer du dig naturligvis en isterningmaskine. Dog er denne løsning kun forbeholdt dem, som generelt bruger mange isterninger i deres dagligdag eller decideret driver en bar eller restaurant.

Det leder os til den type løsning, som langt de fleste af os benytter, nemlig den hvor vi fylder en beholder op med vand og sætter den i fryseren.

Her hos os kan du finde mange forskellige forme, hvilket betyder, at du kan få formet dine isterninger, stort set som det passer dig. Vi har isterningebakker, som er nemme at anvende, og som er med til at skabe nogle flotte festlige isterninger.

Hvis nu vi skal komme med en negativ vinkel i forhold til isterninger, så er det, at de vil fortynde din drink. Præcis som vi kender det fra et glas rom eller whisky ”on the rocks”, så vil indholdet blive fortyndet i takt med at isen smelter.

Er du ikke interesseret i dette scenarie, kan du altid købe kunstige isterninger. På den måde kan du både holde din drink afkølet, samtidig med at du bevarer den samme kraftige smag.

Har du det rette værktøj?

Vi har allerede beskrevet det i et af de ovenstående afsnit, men for at din cocktail bliver helt perfekt, så er det en stor fordel at have det rette grej. Her taler vi mere specifikt om en god shaker, en jigger og i mange tilfælde også en strainer. Med disse tre værktøjer kan du nå omkring langt de fleste drinks, og har du ovenikøbet nogle flotte glas samt noget festligt cocktailtilbehør, så kan intet holde dig tilbage.

Er du i tvivl om, hvilke elementer du skal være opmærksom på, når du køber en cocktailshaker, så kan du her lære at navigere i en verden af cocktailshakere.

Du kan også anskaffe dig et samlet sæt, hvor du får alt det udstyr, som du har behov for, når du gerne vil begynde at lave lækre drinks og cocktails til dig selv og dine gæster.

En cocktail er altså ikke blot en sammensætning af ingredienser. Det er et udtryk og en måde at skabe nogle bestemte følelser hos den, som skal drikke den. Derfor spiller cocktailtilbehør en stor rolle i at skabe den gode helhedsoplevelse.

Ved at have styr på værktøjet og tilbehøret, får du også fuldstændig styr på at lave gode cocktails.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna