Opskrifter

Hvis du lige som os, er helt vild med skønne drinks og cocktails, så er du havnet det helt rigtige sted. Dog er der en ting, der kan være lidt problematisk når der skal laves og drikkes drinks. Det kan nemlig være svært at beslutte, hvilke drinks, der skal laves. Derfor har vi gjort søgningen meget nemmere for dig, så du er klar til at beslutte, hvilke lækre cocktails du vil kreere.
I vores drinksunivers har vi samlet et hav af forskellige drinks, så du får inspiration samt opskrifter til utallige velsmagende drinks og cocktails. Både velkendte drinksklassikere, nye spændende varianter og meget andet, hvor der selvfølgelig er noget for enhver smag samt til forskellige anledninger. God fornøjelse med at tage på opdagelse i de mange skønne bud. Se de mange valgmuligheder nedenfor eller læs mere her.

Indlæser...
Filtrer

Drinksuniversets opskrifter

For at gøre det endnu mere overskueligt, så er drinksopskrifterne i vores drinksunivers inddelt efter, hvilken type spiritus, der skal bruges til drinken. Du finder derfor blandt andet drinks med gin, rom, og vodka. Drinksuniverset er ideelt til dig, der søger inspiration til, hvilke drinks og cocktails du kan byde dine gæster på. Hvortil du både finder opskrifter til drinks, der er oplagte som velkomstdrinks, men eksempelvis også opskrifter til nemme drinks, friske sommerdrinks og populære drinks. Drinksuniversets opskrifter er endvidere gjort let udførlige, da det ikke behøver at være så komplekst at lave velsmagende drinks.

Valg af ingredienser

Når der skal laves drinks, er der mange ting, der skal være styr på. En vigtig ting i den sammenhæng, er selvfølgelig ingredienserne. Du finder et stort udvalg her hos BarLife, så det hele er samlet på et sted. Dermed kan du nemt handle spiritus, mixer, drinkspynt og glas til formålet.
Drinksuniverset kan bruges til at finde inspiration og ideer til, hvilke drinks du kan lave. Hvortil det blandt andet kan være med ingredienser som du allerede har til rådighed, så du kan få glæde af de flasker du har stående i barskabet. Men du kan selvfølgelig også få inspiration til, hvilke drinks du kan lave med andre ingredienser, hvis du planlægger at tilføje nye spiritusflasker til samlingen eller har en festlig anledning, hvor du ønsker at forkæle med forfriskende drinks. Fælles for alle drinksopskrifterne er, at du kan bruge netop den variant af den givne spiritus du ønsker. Du kan derfor lave en budgetvenlig udgave eller billige drinks uden at gå på kompromis med smagen, men der er også mulighed for at vælge en spiritus af højere kvalitet og derved kredse lidt ekstra for detaljerne.

 

Bartender eller nybegynder?

Hvis du frygter, hvorvidt niveauet af drinksopskrifterne er passende til dig eller om dine færdigheder rækker, så kan vi slå fast, at der helt sikkert er drinks for dig, hvad end du er mere erfaren bag baren eller måske nybegynder på området. Dermed er der rig mulighed for, at du kan udvide din horisont og kreere adskillige spændende cocktails ved brug af vores drinksopskrifter. Der er endvidere adskillige bud på nemme drinks i drinksuniverset, da vi har fokus på, at der skal være noget, som passer til forskellige niveauer indenfor baregenskaber. Vi kan nærmest garantere, at dine gæster vil blive imponeret når du serverer en eller flere af vores udvalgte cocktails. Forestil dig, at drinksuniverset kan agere et drinkskort til din hjemmebar, som er fyldt med inspiration og ideer til, hvilke drinks du kan forkæle dig selv og dine gæster med.

 

Cocktail eller mocktail?

Hvis du ønsker at lave alkoholfri drinks i form af såkaldte virgin drinks eller mocktails, så er der selvfølgelig også mulighed for dette. Der findes alternativer, der kan bruges i denne sammenhæng eksempelvis i form af alkoholfri vin og spiritus, hvor de velkendte RumISH og GinISH er to eksempler herpå. En anden måde, hvorpå du nemt kan opnå en mocktail, er ved blot at undlade at tilføje spiritus til blandingen.
Mocktails er både ideelle, hvis du kører bil, er gravid eller hvis du ønsker at nyde en cocktail, men ikke vil bekymre dig om alt hvad, der følger med dertil herunder blandt andet dagen derpå, som for mange kan bestå af en smule tømmermænd. Hvis du er vært til en festlig lejlighed, så kan du med fordel huske at tilføje et par bud på alkoholfri cocktails som du kan tilbyde de gæster, der måtte være interesseret i dette. Der findes mange velsmagende bud på mocktails, hvor du blandt andet finder spændende bud til velkomstdrinks uden alkohol eller mocktail udgaven af drinksklassikere eksempelvis i form af virgin udgaven af Gin & Tonic eller en såkaldt Nojito, som er Mojito i en alkoholfri variant.

 

Byd gæsterne på en drink

Drinks smager særligt godt når de indtages i gode venners lag, i hyggeligt samvær eller til festlige anledninger. Sidstnævnte festlige anledninger kan være alt fra fødselsdage, nytår, bryllup, studentergilde og andre stemningsfyldte begivenheder.
Hvis det er et arrangement, hvor der er mange gæster inviteret, så kan du med fordel tage drinksdispensere i brug, så du nemt kan byde gæsterne på de lækre drinks. Ved at bruge en dispenser til formålet, kan du derved lave større mængder og endda forberede det forinden. Hjemmelavede drinks bidrager med lidt ekstra stemning og forkælelse til festlige lejligheder. Smukke hjemmelavede drinks, hvor der er kredset for detaljerne både i form af smag og udseende, bidrager nemlig med noget helt særligt til stemningen. Du kan altid sætte prikken over i’et ved at gøre lidt ekstra ud af præsentationen eventuelt ved at pryde drinken med garnish eller fint cocktailpynt. Cocktails er en oplagt måde at forkæle dine gæster eksempelvis når du byder velkommen til festlige anledninger, og som du formentlig er bekendt med, så er drinks også fantastiske til at sætte gang i humøret og dansegulvet.

 

Klassiske drinks

Som beskrevet, så består drinksuniverset af alt fra interessante nyfortolkninger, spændende drinks som du måske ikke har stiftet bekendtskab med samt de velkendte klassikere. I dette afsnit vil vi fokusere på sidstnævnte, da vi bestemt ikke kan komme udenom de garvede og anerkendte cocktails som eksempelvis Mojito, Tequila Sunrise, Cosmopolitan, Pina Colada, Dark and Stormy, Bloody Mary og Martini. Førnævnte drinks er nærmest fast inventar på drinkskortet på cocktailbarer og restauranter landet over, og måske endda globalt, da mange af ovenstående er populære i adskillige lande. En afholdt klassisk cocktail slår nemlig aldrig fejl. Hvorfor du selvfølgelig også finder velsmagende opskrifter på disse klassikere i drinksuniverset.

 

En jungle af barudstyr

Husk på, at når der skal laves skønne forfriskende cocktails, så må man endelig ikke gå på kompromis med sit barudstyr. Det rette barudstyr spiller nemlig en vigtig rolle når der skal mikses cocktails samtidig med, at oplevelsen bliver mere stilet. Når du er i gang med at dygtiggøre dig bag baren, kan du altså med fordel kigge nærmere på, om der skal tilføjes en smule barudstyr til samlingen.
Hvis du endnu ikke har indkøbt barudstyr, så lyder en anbefaling herfra at kigge nærmere på såkaldte cocktail- eller barsæt. Ved at erhverve dig et af disse får du det helt basale værktøj, der oftest bruges bag baren. Disse barsæt består typisk af en shaker, barske, måleudstyr, strainer og en muddler.

 

Nu skulle du gerne være klar til at indsamle inspiration til, hvilken drink du ønsker kreere, og dermed endeligt beslutte, hvilken cocktail du vil give dig i kast med næste gang du finder spiritusflaskerne frem. Vi har i hvert fald samlet adskillige bud på drinks og cocktails, så du har et bredt udvalg at vælge iblandt.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna