Nachtmann Glas – Glas for enhver smag

Indlæser...
Nachtmann Glas – Glas for enhver smag

I dette blogindlæg vil vi præsentere dig for et særligt udvalg af glas fra det tyske glasdynasti Nachtmann. Og som vi skriver i overskriften, er der her tale om glas for enhver smag. Især hvis du er tiltrukket af smukke krystalglas med flotte graveringer, vil du uden tvivl også forelske dig i Nachtmann glas.  

Vi har fundet fem forskellige glas frem, som stikker i hver deres retning, og som demonstrerer den mangfoldighed Nachtmann er et udtryk for.

Således får du altså både pompøse og majestætiske glas, der både passer til festlige lejligheder samt til hverdagens strabadser.

 

Whiskey Glas Palais Nachtmann

Vi lægger hårdt fra land med denne whiskyperle af et glas fra Palais-serien. Et bundsolidt whiskyglas med smukke mønstre i glasset, som du også sagtens kan anvende som vandglas, hvis du har lyst.

Find din bedste flaske frem og server den heri, så vil der uden tvivl ske ting og sager i takt med at glassets dekorationer omslutter sig indholdet deri og forkæler dig med de smukkeste nuancer.

Der er ikke andet at sige end et smukt glas, som kommer til at tjene både dig og din whisky på bedste vis.

 

Læs også: 4 Smukke Libbey Glas Til Hjemmebaren

 

Longdrink Glas Square Highland Nachtmann

Vi forlader lige whiskyens verden et øjeblik for at gøre plads til det næste glas i rækken, som er dette longdrink glas, der har fået sit navn efter de firkantede mønstre i glasset.

Med en rummelighed på 445 ml, har du her et glas, som er ideelt til longdrinks. Du kan naturligvis også anvende glasset som almindeligt vandglas.

Uanset hvad så vil det smukke Highland glas pynte i hjemmet og bidrage til mange gode stunder.

 

 

Martini Glas Punk Nachtmann

Hvis vi siger Martini, har du sikkert allerede et klart billede af et martiniglas i hovedet. Dette elegante glas med en tynd stilk som bunder ud i en smuk fod, der bærer hele glasset.

Så prøv at åbne øjnene engang og lad dig fascinere af Nachtmann’s fortolkning af det klassiske martiniglas.

I deres punkserie udfordrer de os forbrugere med nogle mere provokerende glas, som omfavner det at skille sig ud fra mængden, og det er bestemt ingen undtagelse for deres punk martiniglas.

Det er svært at beskrive det bedre end billedet selv, men som du kan se, har de skabt et mere robust glas, hvor stilkens diameter også er en del bredere end vanligt.

Kunne du tænke dig at give dine gæster end anderledes cocktailoplevelse, så er dette glas et godt bud.  

 

Tumblerglas Prestige Nachtmann

Her får du et smukt tumblerglas fra Prestige-serien. Glasset har en pærelignende form og er desuden flot dekoreret med mønstre langs siden.

Et perfekt glas til softdrinks såvel som stærkere spiritus. Du kan f.eks. sagtens skænke whisky, gin eller rom heri.

Foruden at være smukt at kigge på, så er glasset her også ekstra brudstærkt, hvilket betyder, at det er knap så skrøbeligt. Du kan altså have glæde af glasset i mange år frem.

 

Nachtmann Aspen Whiskey Sæt

Sidst men ikke mindst vil vi gerne præsentere dig for det vidunderlige Aspen Whiskysæt, hvor du både får to whiskyglas samt en karaffel.

Som du kan se, er dette sæt meget udtryksfyldt med smukke former og mønstre. Karaflen er perfekt til opbevaring af en af dine gode flasker. Når du vil være ekstra god ved dig selv eller en særligt udvalgt, så vil dette sæt være et godt valg.

I navnet Aspen ligger der netop en helt særlig association til hyggelig afterski foran pejsen. Og det er et meget stemningsfuldt udtryk, som du får ind i stuen med Nachtman Aspen Whiskey Sæt.

 

Er du på jagt efter nogle glas, som både har mange praktiske funktioner og som lige så vigtigt er smukke at kigge på, så kan du roligt vende blikket mod glassene fra Nachtmann.

Vi har her givet dig fem forskellige bud på, hvordan dit næste glasindkøb kunne se ud.

Du er altid meget velkommen til at søge inspiration i vores store glassortiment, hvor du kan finde glas til alle lejligheder.

 

Rigtig god fornøjelse!   Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna