4 smukke Libbey glas til hjemmebaren

Indlæser...
4 smukke Libbey glas til hjemmebaren

Den amerikanske glasproducent Libbey Glas står bag en perlerække af smukke glas. Her hos BarLife er vi så privilegerede at forhandle et stort udvalg af glassene fra Libbey, og derfor vil vi gerne introducere dig for fire af glas, som vi finder særligt smukke.

Noget der kendetegner Libbey er bl.a. deres globale perspektiv på glasfremstilling. Med markeder som vitterligt spænder fra øst til vest har de formået at omfavne mange forskellige kulturer, hvilket kommer til udtryk i deres glas. Vi kan nævne Tiki glas som et godt eksempel, der har fundet inspiration i asiatiske figurer.

Udover deres globale udsyn, så har Libbey også formået at være frontløber på flere punkter, i forhold til at innovere på glaspusteri gennem det tyvende århundrede. Køber du glas fra Libbey, køber du altså også et stykke indflydelsesrigt historie.

 

Hobstar Drikkeglas

Vi starter ud med dette skønne drikkeglas. En sand Libbey klassiker, som virkelig brænder for at kreere smukke tumblers.

I overskriften ligger der en selvfølgelighed ved, at dette glas er velegnet som vandglas. Men det kunne også sagtens være i forbindelse med servering af friskpresset juice til morgenmaden, eller sågar tjene rollen som drinkglas.

Mulighederne er mange og det er i princippet ikke så vigtigt, hvad du lige præcis fylder i glasset. Det vigtigste er det flotte mønster, som glasset er dekoreret med.  

Du får altså her et glas, som byder på sin egen charme, og det vil uden tvivl pynte på et veldækket bord.

 

Libbey 1924 Gin & Tonic Glas

Ønsker du at servere Gin N’ Tonic for dine gæster, så bør du gøre det i et smukt gin glas. Også her byder Libbey sig til med denne perle af et glas.

Det kan indeholde op til 62 cl, hvilket er en god størrelse, hvis du vil have det optimale ud ad din drink.

Hvis vi sætter blikket på de mange flotte detaljer, som netop dette gin glas har at byde på, så kan du først notere dig den smukke fod og stilk. Ovenpå bæres selve skålen, der med sin tulipanform både indkapsler alle de gode smags- og duftnoter i din drink, samt gør glasset meget komfortabelt at drikke af.

Du kan finde den ultimative guide til gin glas her.

 

 

Libbey Aquavit

Når du skal byde familien eller vennerne på den klassiske julefrokost, så står den naturligvis både på sild og snaps. Derfor er det en rigtig god ide at få anskaffet nogle elegante snapseglas.

Libbey har fremstillet det ideelle aquavitglas, som både er smukt og elegant at se på. Designet er meget klassisk og har en skøn enkelthed over sig.

Du bliver altså fuldstændig klar til at byde dine gæster på en fantastisk frokost ved et veldækket bord.

 

Fortius Vinglas

Sidst men ikke mindst vil vi gerne have lov til at fremhæve dette pragteksemplar af et vinglas. Glasset er meget klart, hvilket gør at du virkelig kan se de mange nuancer.

Dets runde former gør glasset dejlig komfortabelt at holde ved samt drikke af. Glassets proportioner gør samtidig, at du både kan nyde rødvin og hvidvin heri, hvilket er en skøn kvalitet.

Dermed har Libbey med dette smukke Fortius Vinglas, skabt et allround glas, der både ser flot ud, samt får dine vine til at smage endnu bedre.

 

Hermed har du fået præsenteret fire smukke Libbey Glas, som både vil pynte din hjemmebar, og sprede god stemning blandt dine gæster.

Rigtig god fornøjelse!Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna