Whiskeyglas

Whiskeyglas i flotte varianter

Når du serverer whiskey for dine gæster, er det vigtigt, at de får den bedste oplevelse. For at skabe den, er det nødvendigt med en god whiskey og selvfølgelig gode whiskeyglas. Vi har samlet et stort udvalg her på siden, så du let kan vælge dit favoritglas. Du finder nogle af de mest kendte mærker, samt de officielle smageglas der bruges til whiskysmagninger, i vores sortiment. Læs mere her

Faldende orden
Side
 1. Urban Whiskyglas - 6 stk.
  Urban Whiskyglas - 6 stk.
  299,00 kr
  Quickview
 2. Glencairn whiskyglas 190ml. - 2 stk.
  Glencairn whiskyglas 190ml. - 2 stk.
  150,00 kr
  Quickview
 3. whiskyglas krystalglas 30cl. - 6 stk.
  whiskyglas krystalglas 30cl. - 6 stk.
  289,00 kr
  Quickview
 4. Whisky Island glas - 200ml med personligt design
  Whisky Island glas - 200ml med personligt design
  129,00 kr
  Quickview
 5. Tulipanglas Stölzle Lausitz - 190 ml
  Tulipanglas Stölzle Lausitz - 190 ml
  65,00 kr
  Quickview
 6. Highball Glas Aspen - 309ml
  Highball Glas Aspen - 309ml
  49,00 kr
  Quickview
 7. Whisky Tumbler Aspen - 324ml
  Whisky Tumbler Aspen - 324ml
  49,00 kr
  Quickview
 8. Whiskyglas Palais Nachtmann - 238ml
  Whiskyglas Palais Nachtmann - 238ml
  59,00 kr
  Quickview
 9. Nachtmann Aspen whisky sæt
  Nachtmann Aspen whisky sæt
  699,00 kr
  Quickview
 10. RCR Chic Hi Ball 520ml - 6stk.
  RCR Chic Hi Ball 520ml - 6stk.
  399,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

Det officielle whiskeyglas

Det officielle glas, som bruges til whiskey konkurrencer er et Glencairn glas. Faktisk er det, det eneste glas som er godkendt af Scotch Whisky Association. Glasset er blevet udviklet i et tæt samarbejde mellem fem forskellige master blendere fra Skotland. De har alle bidraget til at skabe det perfekte glas, der kan give whiskey de bedste forudsætninger for at blive bedømt korrekt. Målet har været at skabe et glas, hvor farven kommer flot til udtryk og samtidigt holde godt på aromaerne. Glasset blev skabt i 2001, og har en god størrelse, så det er muligt svinge sin whiskey rundt. Glasset har den klassiske tulipanform, og er uden stilk. Det har nærmere en tyk bund, og det giver en rigtig god følelse og et godt greb om glasset. Servere du whiskey for gæster, der er vant til at smage på whiskey, så giver det helt sikkert en god oplevelse med disse glas.

 

Whiskeyglas som stilikon

Selvom Glencairn, i manges øjne, er det officielle glas til whisky, så har andre glas også vundet stort indpas på markedet. Verden over bruges også retvæggede glas og tumblere. De retvæggede glas er typisk udført med forskellige mønstre på siden. Det giver et rigtigt flot farvespil i glasset, men til gengæld holder det ikke så godt på duftene og aromaerne i whiskyen. Tumblere er en anden type glas uden stilk. De er ofte næsten helt fladbundet, men kan også have form som bunden af en snurretop. Denne form gør, at de altid hælder lidt til en af siderne, når de står på et bord. Begge typer er meget populære, og de er især at foretrække, hvis whiskyen skal serveres med en stor isterning. Modsat Clencairn har disse glas en stor åbning. De retvæggede glas er blevet et stilikon gennem diverse film.

Copyright © 2019 Barlife Aps