Find det perfekte barsæt til din bar

Indlæser...
Find det perfekte barsæt til din bar

Som bartender har man brug for de rette redskaber og længere er den ikke. Det varierer dog meget, hvilke redskaber man har brug for alt efter hvilken slags bartender man er, og i hvilken bar man arbejder. Med denne guide kan du blive klogere på hvilke barredskaber du skal vælge, og du kan se om der er et barsæt, som vil passe særligt godt i din situation.

- Se hele udvalget af barsæt hos Barlife her -

Find et barsæt til begynderen

Alle skal starte et sted og det gælder også for den nye bartender, som er ved at øve sig på hvordan faget fungerer og langsomt er ved at finde sin personlige stil. Til begynderen kan man finde flere forskellige barsæt hos Barlife, som vil passe perfekt til ens behov.

- Et af de barsæt, som du kan overveje at købe er en bartenderpakke -

Med denne pakke får du alt hvad du har brug for som begynder.  

Billedet viser et barsæt

I en bartenderpakke får du blandt andet en Boston shaker, som er den mest udbredte shaker, der består af to dele. Rigtig mange bartendere foretrækker netop denne shaker da den er så simpel og da du virkelig kommer tæt på din drink. Boston shakeren består af en bund, som er lavet i et særligt tykt glas, der kan holde til de voldsomme bevægelser, som det bliver udsat for. Det er derfor vigtigt, at man ikke blot bruger et helt almindeligt glas da det formentligt ikke kan holde til det pres man lægger på glasset.

- Er du interesseret i en Boston shaker finder du dem her -

  

Udover glasbunden hører der en overdel med, som for det meste er lavet af rustfrit stål, hvilket også er tilfældet med shakeren i denne bartenderpakke.

Når man bruger en Boston shaker er man nødt til også at have en strainer, da dette ikke er indbygget i shakeren, som det er i for eksempel en tredelt Manhattan shaker. I denne bartenderpakke får du også en strainer, som du bruger når du skal hælde drinken op i et glas og ikke ønsker at is, krydderurter og andre ting kommer med i drinken. Noget andet, som du får med i denne bartenderpakke, som er velegnet til begynderen er en muddler, som er en slags pind med en tyk bund.

En muddler, her vist i træ, er uundværlig i en bar

En muddler er en af de ting du helt sikkert får brug for i din karriere som bartender, derudover er den uundværlig når man skal lave en mojito. Den bruges til at mase lime, frugter og krydderurter for at få alle smagene ud. 

Udover muddleren har man også brug for de rette mål som bartender, og det får man også med denne bartenderpakke, som har en dobbeltjigger, som er et mål. Jiggeren har et mål i hver side og her kan man hælde alkohol i og så derefter hælde op i drinken. Der er både et mål på 2 og 4 cl, hvilket er de mest udbredte mål. Du får også skænkepropper med i pakken, hvilket er noget du får brug for når du skal hælde af dine flasker.

Et barsæt til den let øvede

Har man været i gang i lidt tid med at eksperimentere med bartenderfaget kan det være, at man har fået så meget blod på tanden, at man ønsker at gøre endnu mere ud af at være bartender.

- Se de mange forskellige redskaber hos Barlife her -

I takt med, at man bliver bedre og bedre til at være bartender vil man også opleve, at man får brug for flere og flere redskaber. Du finder også barsæt hos Barlife, som er egnede til de mere øvede da de indeholder flere redskaber. Blandt andet kan du finde et barsæt, som ikke bare indeholder shaker, muddler, jigger, og skænkepropper, også indeholder sugerør, barske og barkniv. Derudover får du flere skænkepropper med end i begynderpakken.

komplet mojito bartender barsæt

 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna