Find den helt rette drink dispenser til dit behov

Indlæser...
Find den helt rette drink dispenser til dit behov

Enhver god fest bør inkludere nogle gode drikkevarer for uanset hvad kommer man ikke udenom, at det er det, som får festen i gang. Man kan vælge at servere mange forskellige drikkevarer og det kan altid betale sig at gennemtænke grundigt hvad man vil servere. 

- Find forskellige drikkevarer hos Barlife her -

Skal du servere til mange kan man også investere i en drinks dispenser, hvor det kræver lidt mere af en selv da man selv skal lave drikkevarerne der skal i. Dog vil en drinks dispenser være væsentligt mere økonomisk end mange andre former for drikkevarer.

drinks dispenser til køleskaber 

  Fordelene ved en drinks dispenser

Der er mange fordele ved en drinks dispenser og den største er selvfølgelig, at det er en økonomisk måde at servere alkohol på. For hvor flasker og dåser godt kan ende med at koste mange penge, så er det billigere at købe store flasker med alkohol, sodavand osv., og så fylde indholdet på den drinks dispenser eller de drinks dispensere man ønsker at have fremme.

Det er dog ikke kun på grund af økonomien, at en drinks dispenser kan være en god ide. Der er også hele den æstetiske tilgang til drikkevarer, som en drinks dispenser lever godt op til.

- Se selv hvorfor drinks dispensere er så flotte -

  

For med en drinks dispenser vil du have noget, der pynter rigtig godt på bordet. De er nemlig i sig selv dekorative, og især mange af dem du kan finde hos Barlife er dekorative og pynter godt. Et af de mest klassiske mærker når det kommer til en god drinks dispenser er Kilner, som kan levere en god drinks dispenser, der gør jobbet og som ser pæn ud. På siden finder du blandt andet en variation, som du kan finde i flere forskellige farver. Her er der tale om en meget klassisk drinks dispenser, som ser pæn ud og som du kan vælge at gøre mere individuel ved at vælge lige din farve. Uanset om du er til grøn, blå eller grøn kan du finde denne klassiske Kilner drinks dispenser, som du kan have hele 5 liter i. Det er nok til, at samtlige gæster kan smage det indhold, som der er i flasken. 

- Se forskellige Kilner drinks dispensere her -

 en flot kilner dispenser med lemonade

En af de helt store fordele ved en drinks dispenser er, at du slipper for at servere drikkevarer eller få nogen til at gøre det. For med en drinks dispenser kan du blot hælde det du ønsker at servere ned i den og så gæsterne selv gå op og fylde på. Det gør, at du både kommer til at spare tid og penge da ingen skal bruge tid på det og at du ikke skal betale tjenerne eller serveringspersonalet for at gå rundt og sørge for, at alle har drikkevarer.

Det giver også en mulighed for at folk ikke føler sig forlegne over at bestille visse drikkevarer. Sidder man ved et bord til et arrangement og er man færdig med sin øl eller drink tidligere end alle andre, kan det være, at man vil være lidt pinlig berørt over at skulle bede om endnu en drink før de andre er færdige. Med en drinks dispenser er man ude over dette for så kan man blot gå op og hente en drink helt selv og bringe den tilbage til bordet.

 

Hver sin drinks dispenser til hver sin drink

Skal der være rigtig fest så skal der også være forskellige drikkevarer. Folk har forskellig smag, hvilket man skal tage højde for og derfor får man ofte brug for mere end blot én drinks dispenser. Hos Barlife er der så mange at vælge imellem, at du kan vælge flere vidt forskellige drinks dispensere, som passer til den drink du har tænkt dig at servere. Skal du for eksempel lave en lækker omgang mojitos kan det være en god ide at servere dette i en grøn drinks dispenser, som vil passe godt til drinken. Er du derimod mere til noget eksotisk, så som en Tequila Sunrise er det formentligt en af de røde eller orange drinks dispensere, som du skal have fat i. Hos barlife har vi også mindre modeller, hvilket er perfekt til små intime selskaber. 

 

 

En drinks dispenser kan bruge tilbehør

Køber du ind til drinks til det store arrangement og har du tænkt dig at købe drinks dispensere til dette formål kan du også overveje om ikke du kunne finde noget tilbehør hos Barlife. For du kan blandt andet få forskellige former for standere, der er beregnet til en drinks dispenser. Det gør, at dispenseren kommer lidt op og bliver meget nemmere for folk at skænke af. Det gør også, at der er bedre plads til glasset eller koppen under tuden, som man skal bruge når man skal skænke.

Ønsker du en lidt anderledes tappehane end den du har fået med din drinks dispenser kan du også gøre noget ved dette. For du kan nemlig vælge at købe en separat tappehane, som du kan sætte på dispenseren.

Uanset hvad dit behov er i forhold til drinks dispenser vil dette behov formentligt kunne blive opfyldt af Barlife, som er blevet til nogle eksperter inden for drinks dispensere og andet udstyr til køkken og bar.Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna