Få det bedste ud af stentøj

Indlæser...
Få det bedste ud af stentøj

Mange mennesker har stentøj derhjemme, som desværre bare samler støv i skabe og skuffer, hvilket er en skam. I de fleste tilfælde er det fordi, at dette stentøj er arvestykker, som man ikke kan nænne at smide ud, men som man heller ikke kan se noget formål med. Er man lidt træt af det gamle stentøj kan det være, at man skal købe sit eget for så vil man have et helt andet forhold til det og man vil kunne lide det på en helt anden måde. På Barlife, har vi mange lækre varianter af stentøj i forskellige farver og størrelser.

- Find nyt stentøj til hjemmet lige her -

 

Tallerkener som stentøj pynter godt

Noget som et dækket bord ikke kan undvære er tallerkner. Tallerkner findes i mange varianter og størrelser og det er op til en selv at finde den rette stil til bordet. Kigger man nærmere på Barlife vil man opleve, at der er tallerkener i mange forskellige farver,  og at især den blå farve går igen. Se noget af det smukke blå stentøj hos Barlife her.

 

Disse blå former for stentøj er noget, man eksempelvis kan bruge i forbindelse med en opdækning som primært er hvid. For hvis du skal få det bedste ud af dit stentøj er kunsten også at undgå at have for meget stentøj på én gang, less is more som man siger. Har du både krus, tallerkener, skåle og fade lavet af stentøj kan det hurtigt komme til at se lidt overvældende ud. Hvis du derimod vælger at have tallerkener i stentøj blandet med enkle glas, enkelt bestik og fade i hvid porcelæn så vil de smukke tallerkener stå meget mere frem. Bland gerne dit gamle stentøj med stentøjet fra Barlife for at skabe en unik bordopdækning, der uden tvivl kommer til at imponere dine gæster. 

Hvis man gerne vil prøve med noget andet end stentøjstallerkenerne på bordet, eller måske mangler et supplement kan man også vælge en kande. På barlife finder man smukke stentøjskander, som kan bruges med vand eller en lækker saft. Det giver en smuk effekt at have både kanden og tallerkenerne i den samme farve da de på den måde vil passe optimalt sammen.

 Vi har alt i stentøj i blå farver

Brunt stentøj kan også være en løsning

Den varme brune farve er et smukt alternativ til det blå stentøj. Brunt stentøj passer perfekt på et flot efterårsbord. Det brune stentøj har en unik farve, der giver en klassisk opdækning et helt unikt præg. Det behøver ikke kun at være hvis man serverer den helt store middag, at man kan gøre brug af stentøj for også til et lille møde, hvor man blot serverer kaffe kan man få stor gavn af stentøj.

De store, smukke kopper passer perfekt til en kop kaffe eller en stor kop te. Man vil næsten føle, at man er med i en film da disse kopper er så smukke og dekorative. Derudover kan man også købe nogle fine, små tallerkener i stentøj, hvis man også har tænkt sig at servere kage. Tager man ikke det helt store udtræk frem og har blot tænkt sig at servere kiks eller småkager er det også noget, som man kan servere på stentøj da man for eksempel kan vælge en skål hertil. 

vores stentøj fåes også i en varm brun farve

Lækkert hverdagsmad med stentøj

Der er ingen, der siger, at det pæne stentøj kun skal findes frem når det er en særlig aften, hvor man laver stor middag. For også til de helt almindelige hverdagsaftener kan man servere ting i fade. Blandt andet kan man lave en lækker lasagne, som man putter i et stentøjsfad og det vil se så pænt ud i midten af bordet. Man kan også bruge et af fadene i stentøj til at lave en smuk salat, som både har forskellige farver og som tilmed er sund. Hos Barlife finder du både skåle og fade i forskellige farver. Er du til jordfarverne er det et brunt fad du kan overveje at købe, og er du til de mere kolde farver kan du vælge den blå farve. Begge versioner er firkantede fade med håndtag i begge sider. 

 

på vores hjemmesider finder du også fade og skåle i varm brunTrustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna