Drukspil

Indlæser...
Drukspil

Digitale medier kan gøre et drukspil endnu sjovere

Har man selv fantasi til at finde på et drukspil kan man gå i gang med det samme. Det er dog kun hvis man er i træning, at man så hurtigt kan komme på et spil. For er det lang tid siden man sidst har spillet vil det tage noget tid før man finder ud af hvad man skal spille. Her kan man med fordel downloade en drukspil app, som man kan bruge til at bestemme spillet. Der finde bådes apps, som har mange forskellige spil og apps, som har et enkelt spil. Især er et populært spil en form for gæt og grimasser, hvor man skal imitere en person eller karakter, som står på den digitale skærm. Generelt kan man være meget heldig med at finde drukspil online da der er så mange, der netop har specialiseret sig i dette. Folk har set, at der har været et behov og netop derfor har folk fundet på nogle sjove spil.
 
I de fleste tilfælde behøver man ikke engang at betale for de pågældende apps. Man kan blot downloade dem, og det værste der kan ske er, at man bliver nødt til at tolerere nogle reklamer, som til gengæld er med til at gøre, at man får app’en gratis.
 

Lad drukspil bussen køre

Et meget klassisk drukspil er bussen, som er et spil hvormed man kan være sikker på, at alle i selskabet får noget at drikke. Man er sammen om at drikke og man kan ikke stoppe før vedkommende til venstre for en stopper. Så er der nogle meget tørstige personer med i selskabet, så kan man ende med at blive meget fuld. Et andet meget traditionelt spil er drukspillet vandfald, som de fleste mennesker kender. Uanset hvor i landet man kommer fra er det formentligt et spil man har spillet meget. Reglerne varierer dog meget fra egn til egn, så der er mange variationer. Man bør gøre sig selv den tjeneste at skrive reglerne ned således, at man ikke hver gang man skal spille det er nødt til at snakke flere timer om hvordan reglerne er.
 

Brug simple spil til at spille drukspil

Der findes meget avancerede drukspil, som kræver rigtig meget udstyr. De kan være sjove at spille, men det kan dog også være svært hvis man enten ikke har det rette udstyr eller skal bruge flere timer på at finde det frem. En ting som beer pong kan for eksempel være noget af et udstyrsstykke. Det er meget sjovt når man endelig får det frem, og der er garanti for, at alle i selskabet nok skal få noget indenbords. Man kan dog også bruge langt mere simple spil. Et af de spil mange mennesker har er et ganske almindeligt kortspil. Har man blot et kortspil er der rigtig mange forskellige drukspil man kan spille. Det førnævnte vandfald kan man for eksempel ikke spille uden et spil kort. Også et spil som pyramide er et spil, der kræver et sæt spillekort.
 

Forskellige drukspil til forskellige selskaber

Mange af de spil man finder på nettet er bedst hvis man er et stort selskab. Og det vil da også meget ofte være i de store selskaber, at man beslutter sig for at spille drukspil. Af og til kan det dog også være, at man blot sidder tre mennesker. Måske har man ikke så meget at sige til hinanden eller måske ønsker man blot at spille noget sjovt. Der findes også drukspil for 3, som man kan finde regler til på nettet. Blot fordi, man ikke er så stort et selskab skal man altså ikke snydes for at kunne have det lidt sjovt.
 
Der findes også drukspil med brætspil, som man kan bruge. Rigtig mange mennesker laver på et tidspunkt i deres liv deres helt eget brætspil, som kan bruges til formålet. Sidder man med vennerne en aften og kan ikke finde på et sjovt spil kan man blot lave det selv. Det vil gøre, at man er garanteret lidt sjov i gaden da man i så fald selv bestemmer reglerne. Der findes også mange brætspil, som ikke er udviklet til en festlig aften, men som sagtens kan bruges hertil. Et spil som Ludo er for eksempel oplagt at bruge til at drikke med. Også et spil som Klodsmajor kan man bruge til drukspil. Man skal blot aftale hvornår man drikker og så kan man ellers begynde at spille.
 


Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna