Indlæser...

RAFLEBÆGER LÆDER

Varenummer
9921
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 29,00 kr. Normalpris 39,00 kr.
Spar 26% (10 kr)

Beskrivelse

Robust og klassisk raflebæger

Når der skal rafles kan det ske i mange forskellige situationer. Ofte er det hvis man for eksempel ønsker at spille yatzy, og hvis det er tilfældet er det godt at få fat i et smart raflebæger som dette. Bægeret er lavet af læder og kan derfor holde i mange år da det er så robust. Det er dog også hvis man er på bar, at man meget ofte får lyst til at rafle og her er der mange forskellige spil, som man kan kaste sig over. For eksempel kan man overveje at spille snyd eller meyer, som også er et meget kendt spil. Vælger man at spille et af disse spil får man brug for mere end ét bæger. For i meyer har man brug for to stk. og i snyd har man brug for så mange, som der er spillere og det kan hurtigt blive til cirka fem personer.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna