Indlæser...

YATZYSÆT KOMPLET M/LÆDER BÆGER

Varenummer
9926
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

56,00 kr.

Beskrivelse

Lækkert yatzysæt med læderraflebæger

Ønsker man at spille yatzy bør man så vidt muligt altid sørge for at købe et helt komplet sæt således, at man har det hele på én gang og ikke behøver at gå ud og købe forskellige ting fra forskellige steder. Dette sæt indeholder alt det, som du får brug for hvis du ønsker at spille yatzy og det kan gøre, at du på meget kort tid kan komme i gang med at spille. Blandt andet får du i dette sæt det rette antal terninger, som du skal bruge til yatzy og det er vigtigt for uden terninger er det helt umuligt at spille. Derudover får du også en blok med og det er også noget, som er ganske nødvendigt da det er her, at du skriver folks point med. Naturligvis får du også et bæger med og her er der tale om et luksusbæger da det er lavet af ægte læder.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna