De lækreste måder at bruge Monin Sirup på

Indlæser...
De lækreste måder at bruge Monin Sirup på

I dette blogindlæg skal det handle om, hvordan du på kreative måder kan anvende Monin Sirup til at lave lækre cocktails samt desserter. Vi har fundet lidt forskellige opskrifter frem, som både beskæftiger sig med områder indenfor den klassiske barverden, men som også viser nogle af de mange andre kulinariske oplevelser, som du kan få i samspil med monin sirup.

Det er altså en temmelig alsidig størrelse, som vi har med at gøre, hvilket jo blot giver dig uendelig mange muligheder. For at komme godt i gang kan du jo passende søge inspiration i nogle af de lækre forslag, som vi kommer med her på siden. På den måde kan du selv blive fuldstændig klar til at trylle de lækreste drinks, desserter og smoothies frem.

Monin Sirup byder dig på en verden af utrolig mange forskellige smagsvariationer, og du har derfor rig mulighed for at udvide din sirup horisont.

 

 

Frozen Tiramisu

Vi lægger ud med et brag af en mocktail. Og ja, du læste rigtigt - Mocktail og ikke Cocktail. Den grundlæggende forskel på disse to er, at en mocktail ikke indeholder alkohol. Derfor henvender den sig især til den stadig voksende befolkningsgruppe, som gerne nyder en lækker drink, men som samtidig gerne vil undgå alkohol.

Monin har dedikeret en af deres sirupper til den vidunderlige dessert Tiramisu, og du kan derfor købe en flaske med Monin Syrup Tiramisu. Med den har du muligheden for at lave en fantastisk Frozen Tiramisu. Her er alt hvad du skal bruge:

 • 12 cl vaniljeis mix
 • 3 cl Monin Syrup Tiramisu
 • 3 cl koldbrygget kaffe
 • 1 kugle vaniljeis
 • Kakaopulver til pynt
 • Fløde til pynt

Som det første skal du sikre dig, at du finder et glas frem, der rent faktisk kan rumme denne mocktail.  Vi anbefaler et highballglas, da det har nogle gode dimensioner i forhold til servering af netop denne drink. Fyld godt med isterninger heri.

Nu skal du finde blenderen frem, komme de forskellige ingredienser deri – med undtagelse af kakaopulver – og blende det hele godt sammen, til det har en skøn cremet konsistens.

Nu tilsætter du isterningerne fra dit drinksglas og blender isterningerne sammen med resten af indholdet. Når du har fået den lækre cremede konsistens, er den klar til at blive hældt tilbage i dit cocktailglas.

Pisk eventuelt lidt fløde til at komme på toppen af den frosne tiramisu og drys også gerne med kakaopulver for at tilføje prikken over i’et.

 

Coconot Banana Smoothie

Vi hopper fra den dessertinspirerede Frozen Tiramisu til den mere frugtige afdeling. Du får stadigvæk brug for din blender, da den nu står på en overdådig smoothie med kokosnød samt banan.

Du kan sådan set også anse denne opskrift som en form for dessert, alt efter hvornår du vælger at lave den naturligvis. Det er virkelig en stor gevinst ved mange smoothie-opskrifter. De kan både fungere som et solidt morgenmåltid, samtidig med at de kan fungere som en forkælende dessert.

I hvert fald er alt, hvad du skal bruge hertil:

 • 1 banan
 • 3 cl Monin Púremix Kokos
 • 3 cl ananasjuice
 • Friskpresset saft fra ½ limefrugt
 • 3 cl vaniljeyoghurt
 • 12 cl mælk
 • Isterninger

Find et glas frem som har en fornuftig størrelse, sådan der er plads til hele smoothien. Herefter begynder selve blendeprocessen. Fyld alle ingredienserne op i blenderen og blend indtil du opnår den ønskede konsistens. Den må gerne være lækker blød og cremet.

Herefter hælder du indholdet over i dit serveringsglas, og hvis du vil gøre lidt ekstra ud af tilberedningen, kan du pynte med lidt bananskiver eller måske endda med en klat flødeskum på toppen. Alt afhængig af hvornår på dagen du vil indtage denne smoothie naturligvis.

 

Salted Caramel Espresso Martini   

Som den sidste inspirerende opskrift, hvori der indgår Monin Sirup som en essentiel del, går vi over til det mere traditionsprægede cocktailunivers. Men her hos BarLife kan vi godt lide, når de traditionerne udfordres af nye spændende vinkler, og det har vi forsøgt at finde i denne Salted Caramel Espresso Martini Cocktail.

Her får du den klassiske Espresso Martini blot med det lækre touch af saltet karamel, som virkelig tilfører cocktailen noget ny kant. Men vi befinder os stadig på de dessertlignende breddegrader, hvilket naturligvis også passer ufattelig godt sammen med sirup i det hele taget.

Alt hvad du skal bruge for at lave denne lækre drink, er:

Her må du gerne finde et flot cocktailglas frem, og da navnet Martini indgår i cocktailen, kunne det jo være fuldstændig passende at finde et Martiniglas frem.

Desuden vil du også få brug for din cocktailshaker, som du gerne må fylde godt med isterninger i. Herefter tilsætter du sådan set blot de forskellige ingredienser og shaker dem rigtig godt sammen. Husk selvfølgelig at holde shakerens låg tæt til shakerglasset, så indholdet ikke sprøjter ud over det hele.

Når det hele er rystet omhyggeligt sammen, så hælder du shakerens indhold over i Martiniglasset og pynter eventuelt med et par hele kaffebønner. Men ellers er den klar til servering.

 

Disse tre opskrifter demonstrerer meget godt, i hvor forskellige retninger du kan komme med Monin Sirup. Alt efter om du søger de mørkere desserttoner, eller om du hellere vil bevæge dig rundt i det frugtprægede univers, så har Monin helt sikkert en sirup, der passer til dine ønsker.

Du kan også tjekke hele udvalget ud her hos BarLife og lade de kreative strømninger gennemsyre hjernen, og den vej igennem udvælge dine favoritsirupper.

Rigtig god fornøjelse!

    Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.7
Copyright © 2015-2021 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna