Monin

Står du og mangler forskellige typer sirup til din bar, så er det absolut værd at tage et kig på Monin.

Monin sirup har i en årrække været anerkendt som et af de bedste mærker indenfor sirup, og du kan finde den i mange forskellige varianter med alt fra den helt traditionelle sukkersirup til et stort udvalg af diverse frugtige botanicals. 

Se vores store udvalg og lad dig inspirere til, hvordan du kan få mest mulig glæde ud af monin syrup. Læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. Monin Syrup Pumpe 10ML (70cl) 99898 by MONIN color Sort
  Monin Syrup Pumpe 10ML (70cl)
  39,00 kr.
 2. Monin Syrup Caramel / Karamel, Sukkerfri FL 70 61177 by MONIN color Sort
  Monin Syrup Caramel / Karamel, Sukkerfri FL 70
  89,00 kr.
 3. Monin Syrup Pumpkin Spice PET 100 66668 by MONIN color Sort
  Monin Syrup Pumpkin Spice PET 100
  129,00 kr.
 4. Monin Syrup Cocktail Mini Set 61081 by MONIN color Sort
  Monin Syrup Cocktail Mini Set
  109,00 kr.
 5. Monin Syrup Vanilla / Vanille, Sukkerfri ( PET ) 100 61336 by MONIN color Sort
  Monin Syrup Vanilla / Vanille, Sukkerfri ( PET ) 100
  129,00 kr.
 6. Monin Syrup Gingerbread / Honningkage FL 70 61171 by MONIN color Sort
  Monin Syrup Gingerbread / Honningkage FL 70
  89,00 kr.
 7. Monin Syrup Mango FL 70 61039 by MONIN color Sort
  Monin Syrup Mango FL 70
  79,00 kr.
 8. Monin Syrup Coconut / Kokos FL 70 61037 by MONIN color Sort
  Monin Syrup Coconut / Kokos FL 70
  99,00 kr.
 9. Monin Syrup French Vanilla / Fransk Vanille FL 70 61022 by MONIN color Sort
  Monin Syrup French Vanilla / Fransk Vanille FL 70
  89,00 kr.
 10. Monin Syrup White Chocolate / Hvid Chokolade FL 70 61052 by MONIN color Hvid
  Monin Syrup White Chocolate / Hvid Chokolade FL 70
  89,00 kr.
 11. Monin Syrup Grenadine Red FL 70 61025 by MONIN color Sort
  Monin Syrup Grenadine Red FL 70
  89,00 kr.
 12. Monin Syrup Saltet Karamel (PET)) FL 100 61326 by MONIN color Sort
  Monin Syrup Saltet Karamel (PET)) FL 100
  129,00 kr.
 13. Monin Syrup Cherry / Kirsebær FL 70 61128 by MONIN color Sort
  Monin Syrup Cherry / Kirsebær FL 70
  89,00 kr.
 14. Monin Cloudy Lemonade, PET (+pant) FL 100 61225 by MONIN color Sort
  Monin Cloudy Lemonade, PET (+pant) FL 100
  79,00 kr.
 15. Monin Syrup Strawberry / Jordbær FL 70 61033 by MONIN color Sort
  Monin Syrup Strawberry / Jordbær FL 70
  99,00 kr.
 16. Monin Syrup Raspberry / Hindbær FL 70 61030 by MONIN color Sort
  Monin Syrup Raspberry / Hindbær FL 70
  99,00 kr.
 17. Monin Syrup Chai Tea FL 70 61011 by MONIN color Sort
  Monin Syrup Chai Tea FL 70
  89,00 kr.
 18. Monin Syrup Chocolate / Chokolade FL 70 61018 by MONIN color Sort
  Monin Syrup Chocolate / Chokolade FL 70
  89,00 kr.
 19. Monin Syrup Cinnamon / Kanel FL 70 61148 by MONIN color Sort
  Monin Syrup Cinnamon / Kanel FL 70
  89,00 kr.
Stigende orden
Side

MONIN - EN FRANSK SPECIALITET

Siden 1912 har den franske familieejede virksomhed produceret en lang række forskellige smagsnuancer af sirup, hvorfor du i dag kan finde varianter som Monin mango sirup, Monin lime, Monin passion og mange flere.

I dag er virksomheden drevet af tredje generation, og det står malet i Monin’s DNA, at kvalitet er et nøgleord for deres sirup.

Alt hvad der produceres hos virksomheden, er baseret på naturlige råvare uden brug af tilsætningsstoffer. Du signalerer dermed et klart kvalitetsudtryk, når du anvender Monin i din bar.

Monin har formået at differentiere sig på et stort udvalg af markeder verden over, hvor de er en fast del af det etablerede barinteriør.

Dette skyldes ikke blot et stort markedsføringsbudget, men kan i lige så høj grad tilskrives deres solide kvalitetsfundament. Det er svært for andre producenter at komme op på samme høje niveau, og mange barer vælger at benytte Monin sirup, fordi de ikke kan lave en bedre sirup selv. Udvalget er ligeledes med til at gøre disse sirupper populære. Der findes nemlig over 70 forskellige varianter.


BRUG MONIN SIRUP I DRINKS

Du kan lave utroligt mange forskellige cocktails, hvor sirup indgår som en fast ingrediens. Lad os bare tage Gin Hass som et godt eksempel. Her tilføjes der mangosirup for at give en ekstra sødme, og det er netop muligheden for at tilføre mere smag til en drink, som gør sirup så populært.

Det er en nem måde at tilføre mere smag til drinks, uden at skulle ud at købe en masse ingredienser.

Fordelen ved at bruge sirup er bl.a., at det kan holde sig længe, og at det ikke behøver være på køl. En af de cocktails hvor siruppen kan bruges, er Mango Paloma. Her skal der både bruges Monin Mango sirup og sirup lavet på grapefrugt. Sammen med smagen fra tequila, danner det en perfekt sommerdrink.

Ud over drinks kan det også bruges, hvis du ønsker at give dit glas med vand et lille twist. Det kan være i forbindelse med nogle lækre “velkomst-drinks” til en børnefødselsdag, eller hvis nogle til en fest ikke drikker alkohol. Sirupperne fås i store og små flasker og skal ikke nødvendigves opbevares på køl. Derfor er Monin sirup ideelt at have i baren.


MONIN I HJEMMEBAREN

Ved at have et udvalg af forskellige sirupsvarianter, kan du nemt og hurtigt mikse simple cocktails, der er fyldt med en masse dejlig smag.

En klassiker, der ikke kræver mange ingredienser, men som vil falde i manges smag, er eksempelvis den fornævnte Gin Hass. Cocktailen består som beskrevet grundlæggende af gin, mangosirup og lemon sodavand.

Det kræver nemlig nødvendigvis ikke en uendelig lang ingrediensliste for at lave lækre drinks og cocktails. Med et par gode nemme drinksopskrifter i baghånden, kommer du utrolig langt.

Vores bedste tip lyder at vælge råvarer i højere kvalitet eksempelvis Monin sirup. Monin er nærmest eksperter på området når vi taler om sirup, hvad end det er kaffesirup, frugtsirup eller noget helt tredje.

I vores store sortiment af Monin sirup finder du alt hvad hjertet begærer indenfor smagsvarianter. Både de velkendte klassikere som karamel og vanilje, der er ideelt i hjemme kaffebaren eller grenadine, og utallige friske eksotiske frugtvarianter, der passer perfekt i hjemmebaren.

Sirup hører sig til bag baren både i restaurationsbranchen og i hjemmebaren. Sirup er nemlig en perfekt smagsforstærker til at tilføre ekstra meget karakter til dine cocktails. Det kan eksempelvis være i form af friskhed ved at tilføre sirup med smag af citrusfrugter eller krydderurter.


Gin og Monin går hånd i hånd

Vi har allerede talt lidt om den ikoniske Gin Hass drink, hvor gin og sirup indgår i samme cocktail. Gin Hass vil dermed være en af de typiske drinks med Monin mango.

Men faktisk forholder det sig således at Monin har lavet en decideret gin sirup.

Monin Syrup Saveur Gin er et klassisk eksempel på, hvordan Monin eksperimenterer med mange forskellige smagsnuancer.

Med alle de klassiske ginbotanicals indkapslet i denne sirup, er det muligt at lave de klassiske gindrinks uden selve brugen af gin. Dette er fordelagtigt, hvis du selv eller dine gæster ikke ønsker at indtage alkohol, men stadig ønsker den fantastiske smag af en Gin & Tonic.

Og nu vi befinder os i den store verden af cocktails, vil vi også lige fremhæve deres Monin Mojito, som gør det utrolig nemt at blande den eksotiske klassiker.


Et hav af forskellige varianter

Som tidligere nævnt befinder Monin sig på over 100 markeder rundt om i verden, hvilket samtidig at der er utroligt mange forhandlere som sælger Monin sirup. BarLife er en stor forhandler af Monin sirup, og vi kunne godt tænke os at fremhæve nogle af deres mest populære varianter, samt hvordan du kan kreere lækre drinks af dem.

Især har blå, rød og grøn Monin indtaget mange barer og drinks, da de sætter deres farvemæssige præg på drinken.

Den røde Monin, som også kaldes for Grenadine, er en af de mest anvendelige typer sirup i baren, og den tilsættes i mange forskellige drinks både med og uden alkohol.

Og nu vi er i gang med de alkoholfri cocktails samt sirupper, vil vi lige slå et slag for Monin Syrup Triple Sec, som er et fremragende alternativ til den klassiske appelsinlikør.

Monin Syrup Curacao Blue, som er den blå Monin sirup, er særdeles smagfuld i de citrusbaserede drinks, da den selv er basseret på appelsinskallerne fra valencianske appelsiner.

Af de knap så tunge sirupper kan vi anbefale agurk, rabarber og fersken Monin sirup, da deres naturlige botanicals ikke er så frembrusende i smagen. Disse lettere typer af sirup kan du anvende i nogle tilsvarende friske drinks som en Martini eller en Margarita.

Forbliver vi i den frugtige variation, finder du også strawberry, ingefær, passion, cassis samt kokos Monin. Disse giver også et lækkert touch til diverse cocktails, og du kan roligt prøve dig frem de forskellige varianter.


Monin til de tungere dessertcocktails

Foruden de mange frugtige flasker af Monin, har den franske producent naturligvis også produceret en række sirupper, som kommer til deres ret i de mere dessertbetonede cocktails, som passer godt til en kop kaffe eller lignende.

Vil du gerne lave dig en god Black Russian eller en cremet hvid Martini, så er det denne Monin kaffesirup, som du skal have fingrene i. Den gode dybe kaffesmag får du i denne fantastiske variant, som vil tilføre samme eksklusive dybde til din drink.

I samme genre kan du også kigge efter deres karamel sirup samt den ikoniske Monin Irish Cream Syrup.


Sådan bruger du Monin til en lækker cocktail

Vi synes lige, vi skylder dig en par lækker opskrift på en cocktail, hvor Monin sirup spiller en central rolle. Og vi har tilladt os at lade os inspirere af espressococktails universet, da der virkelig er mange spændende drinks indenfor denne genre. Til altid at kunne tilsætte det perfekte espressoshot, kan vi varmt anbefale dig at anskaffe en god espressomaskine.


Lemonade Espresso med Monin mangosirup

Med denne drink for du virkelig en smagsoplevelse udover det sædvanlige. Der er utrolig mange smagssammensætninger, som blot gør denne cocktail ekstra delikat.

Alt du bruge er:

 • 2 cl lemonade (vi anbefaler at bruge Monin Cloudy Lemonade)
 • 1 cl Monin mangosirup
 • 12 cl danskvand (hvis du vil bruge tonicvand, er det også superlækkert)
 • 1 espressoshot på 30 cl
 • 1 cocktailglas med isterninger i


Først finder du dit fineste cocktailglas frem og fylder isterninger heri. Nu hælder du ellers bare lemonade, mangosirup og danskvand i glasset, inden du til sidst hælder espressoshottet på toppen.

Rør gerne lige drinken sammen, inden du serverer den, og hvis du er i det kreative hjørne, kan du altid pynte med et festligt sugerør eller dekorere med et par friske kaffebønner. På den måde giver du virkelig drinken det helt rette autentiske udtryk, samtidig med at du virkelig kan få Monin mangosirup i spil på en ny måde.


Gin Hass

En utrolig simpel drink, der vil falde i manges smag. Den er blevet utrolig populær på rekordtid, og hvis ikke du har prøvet en Gin Hass endnu, så er det virkelig på tide, og ellers så er det formentlig tid til et skønt gensyn med den forfriskende cocktail.


Du skal bruge følgende:

 • 5 cl gin
 • 2,5 cl mangosirup
 • 10 cl lemon sodavand
 • Isterninger
 • Evt. En lime til pynt


Start med at fylde isterninger i dit cocktailglas, hvorefter du kan tilføje gin og mangosirup. Top dernæst glasset med lemon sodavand. Skær din limefrugt i skiver og tilføj enten en tynd skive på glassets kant eller placer en limebåd på drinkens top. Afslut hele herligheden med et sugerør og husk at omrøre inden drinken drikkes, da mangosiruppen ved servering vil falde mod glassets bund og skabe et flot farveskifte med den orange farve.


Passionsfrugt Mojito

Mojitoen har en særlig plads i manges hjerter, og denne udgave er lige så skøn som den oprindelige. Vi vil tilmed påstå, at den er skønnere, så du må hellere prøve den for selv at kunne vurdere.


Ingredienserne du skal bruge er:

 • 4 cl lys rom
 • 5 cl danskvand
 • 1 spsk. rørsukker
 • 2 cl limesaft
 • 2 cl passionsfrugtsirup
 • 1 passionsfrugt
 • 1 kvist mynteblade
 • Isterninger
 • Evt. en halv passionsfrugt til pynt


Tilføj rom, limesaft, mynteblade, rørsukker, passionsfrugtsirup og indmaden fra din passionsfrugt til dit drinksglas. Omrør og mos ingredienser ved eventuelt at bruge en muddler. Fyld dernæst isterninger i dit glas, afslut med at fylde danskvand i glasset og pynt eventuelt med halvdelen af en passionsfrugt.


Der findes utroligt mange opskrifter hvor Monin sirup optræder, og du kan altid finde flere forskellige varianter på tilbud her hos BarLife. På den måde sikrer du dig selv, at du altid er parat til at fremtrylle smagfulde cocktails til dine gæster.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna