Monin

Topkvalitet med Monin

Er du på udkig efter sirup til din bar, så er det absolut værd at tage et kig på Monin. Monin har i en årrække været anerkendt, som et af de bedste mærker indenfor sirup. De fås i mange forskellige varianter, og kan være med til at give cocktails eller drinks et lækker twist. Se vores store udvalg, og lad dig inspirere til at bruge denne sirup.  Læs mere her

Faldende orden
Side
 1. Monin Frappé Kaffe Base, 1,36KG DÅSE
  Monin Frappé Kaffe Base, 1,36KG DÅSE
  249,00 kr
  Quickview
 2. Monin Frappé Non Dairy Smootie Base, 1,36KG DÅSE
  Monin Frappé Non Dairy Smootie Base, 1,36KG DÅSE
  249,00 kr
  Quickview
 3. Monin Frappé Youghurt Smootie Base, 1,36KG DÅSE
  Monin Frappé Youghurt Smootie Base, 1,36KG DÅSE
  249,00 kr
  Quickview
 4. Monin Syrup Rose FL 70
  Monin Syrup Rose FL 70
  99,00 kr
  Quickview
 5. Monin Purémix Ananas FL 100
  Monin Purémix Ananas FL 100
  189,00 kr
  Quickview
 6. Monin Purémix Rabarber FL 100
  Monin Purémix Rabarber FL 100
  189,00 kr
  Quickview
 7. Monin Frappé Chocolate Base, 1,36KG DÅSE
  Monin Frappé Chocolate Base, 1,36KG DÅSE
  269,00 kr
  Quickview
 8. Monin Syrup Hibiscus FL 70
  Monin Syrup Hibiscus FL 70
  99,00 kr
  Quickview
 9. Monin Syrup Honey / Honning FL 70
  Monin Syrup Honey / Honning FL 70
  99,00 kr
  Quickview
 10. Monin Syrup Saveur Gin FL 70
  Monin Syrup Saveur Gin FL 70
  99,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

Monin - en fransk specialitet

Siden 1912 har den familieejede franske virksomhed produceret sirup. I dag er det 3. generation, som står i spidsen for virksomheden, men med et stadigt fokus på kvalitet. Alt hvad der produceres hos virksomheden, er baseret på naturlige råvare, uden brug af tilsætningstoffer. Hvis du bruger Monin sirup i din bar, sender du et klart signal om, at du lægger stor vægt på kvalitet. Det er det foretrukne brand i over 100 lande, når det drejer sig om sirup. Dette skyldes ikke bare, at de har et stort marketingbudget. Det drejer sig om kvalitet. Det er svært for andre producenter at komme op på det niveau, og mange barer vælger at benytte Monin sirup, fordi de ikke kan lave en bedre sirup. Udvalget er ligeledes med til gøre disse sirupper populære. Der findes nemlig over 70 forskellige smage.

Brug Monin sirup i drinks

Man kan lave utroligt mange forskellige cocktails med sirup. Det er en nem måde at tilføre mere smag til drinks, uden at skulle ud og købe en masse ingredienser. Fordelen ved at bruge sirup er, at det kan holde sig længe, og at det ikke behøver være på køl. En af de cocktails hvor siruppen kan bruges, er Mango Paloma. Her skal der både bruges Monin Mango sirup og sirup lavet på grapefrugt. Sammen med smagen fra tequila, danner det en perfekt sommerdrink. Ud over drinks kan det også bruges, hvis man ønsker at give vand et lille twist. Det kan være i forbindelse med nogle lækre “velkomst-drinks” til en børne fødselsdag, eller hvis nogle til en fest ikke drikker alkohol. Sirupperne fås i store og små flasker, og kan opbevares uden køl. Det gør dem idelle til at have i en bar eller hjemmebar.

Copyright © 2019 Barlife Aps