Bliv klogere på et af verdens bedst solgte whiskyglas

Indlæser...
Bliv klogere på et af verdens bedst solgte whiskyglas

Glencairn whiskyglas er blandt de bedst solgte og mest anerkendte glas til formålet. Læs med og bliv endnu klogere på det velkendte glas. Det er et favoritsmageglas til whisky blandt mange whiskyentusiaster, og det er der god grund til.

 

Udviklet af eksperter

Whiskyglasset fra Glencairn er udviklet af whisky eksperter således, at deres vision om at skabe det perfekte whiskyglas lykkedes. Et whiskyglas, der er i yderst høj kvalitet, og som er udarbejdet med baggrund i whiskykenderes store viden og ekspertise. Glasset er udviklet med afsæt i whisky-nyderes efterspørgsel. Det har resulteret i et innovativt og eksklusivt whiskyglas, der er oplagt når du skal nyde en whisky.

 

Et anerkendt whiskyglas

Glencairns whiskyglas er fremstillet af Glencairn Crystal. Det er et whiskyglas, som er vundet frem på relativt kort tid, og er blevet utrolig populært. Glasset blev i øvrigt hædret og tildelt designprisen som vinder af Dronningens Award for Innovation i England i år 2006.

Som nævnt, så er det et velkendt og anerkendt glas. Det er ydermere et glas, der anvendes hyppigt til smagninger og messer både nationalt og globalt. Whisky- kendere og eksperter anbefaler samt favorisere glasset når der skal nydes en whisky. Et stilfuldt glas, der desuden også forbedrer oplevelsen når der skal nydes et glas whisky. Det er dermed den perfekte gave til whisky-drikkere. Læs også 3 flasker kvalitets whiskey til barskabet. Så du kan få inspiration til, hvilken whisky du blandt andet kan nyde i glasset.

 

Smagsnuancer og duftaromaer

Når der skal serveres whisky, er det vigtigt at overveje i hvilket glas, da dit valg af whiskyglas kan have stor betydning for den samlede oplevelse. Glencairn glasset er hyppigt anvendt grundet glassets udformning. Udformningen gør, at det er ideelt til at fremhæve whiskyens smagsnuancer og duftaromaer. Designet gør, at både duft- og smagsaromaer koncentreres således, at den samlede oplevelse af whiskyen højnes, hvorfor Glencairn glasset er et fordelagtigt valg når du er på udkig efter et glas til at nyde din whisky.

 

Glassets design

Special designet med formålet at drikke og nyde whisky. Et smukt æstetisk udtryk grundet glasset tulipan form, som kommer til udtryk i en bredere bund med indsnævring mod glassets åbning. Formen gør desuden, at glasset er behageligt og godt at holde ved grundet den brede bund, der virker som glassets fod. Derudover gør udformningen af glassets bund, at whiskyen ikke påvirkes af varmen fra dine håndflader. Det er dermed det ideelle whiskyglas. Udover at glassets design er æstetisk smuk, så sikre det desuden, at det er let at rotere din whisky rundt i glasset, og dermed sikre muligheden for udvikling af dens aromaer.

 

 

Er det nødvendigt med flere forskellige glas?

Whiskyglasset findes i utallige afskygninger og udformninger. Udover at være forskellige i deres æstetiske udtryk, så er udformningen desuden en afgørende faktor i forhold til at nyde din whisky. Et spørgsmål, der ofte dukker op i forbindelse med spiritusglas er, om det er nødvendigt med flere forskellige glastyper? Det afhænger selvfølgelig meget af individuelle præferencer, men kort sagt ja. Det rette glas er nemlig med til at komplimentere din spiritus, så den optræder på bedst mulig måde. Dermed har glasset stor betydning for det samlede indtryk både i forhold til æstetikken, smagsnuancer og duftaromaer. Det kan derfor være en stor fordel at have udstyret i orden, og serverer din whisky i et whiskyglas, rom i et romglas osv.

 

Anvendes til andet end whisky?

Glasset er designet specifikt til whisky, men designet gør, at det desuden er muligt at nyde rom eller cognac i glasset. Udformningen af glasset gør netop, at smags- og duftnuancerne i din spiritus fremhæves og koncentreres, og giver desuden mulighed for nemt at rotere din spiritus i glasset. Er du spiritus entusiast, så ville det være oplagt at have specifikke glas til den enkelte spiritus eksempelvis romglas eller cognacglas, så oplevelsen fremstår bedst muligt i forhold til smage og dufte.

 

Er du på udkig efter nye tilføjelser til dit barskab, hvad end det er nye spændende typer spiritus eller de rette smageglas, så se mere på BarLife. Vi har et bredt udvalg af netop spiritus, glas, barudstyr og meget andet. Hvis du specifikt er på udkig efter whiskyglas, og ikke allerede har Glencairn whiskyglas i din samling, så fik du her indblik i, hvorfor det kunne være et oplagt bud. Det er det ideelle glas, så du får mest mulig nydelse ud af din whisky.Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna