Få styr på dine bar redskaber

Indlæser...
Få styr på dine bar redskaber

Enhver bartender ved, at noget af det sværeste i en bar kan være at holde styr på alle tingene man bruger. For man ender meget ofte med at bruge et redskab og derefter at lægge det fra sig igen, hvilket gør det meget svært at finde næste gang. Der er flere ting, som du kan gøre for at være sikker på, at alle dine ting altid er til at finde når du står bag baren. Hos barlife har vi mange eksempler på bar redskaber der er nødvendige i baren.

- Se hvordan du kan få styr på din baropbevaring her -

billede af flasker

Flasker bør være det samme sted

Skal du give din bar et godt tjek for at  se, hvordan du kan optimere den og gøre arbejdsgangene bedre, kan du starte med flaskerne. For her er der tale om noget, som du bruger rigtig meget. Faktisk er det kun de færreste drinks, som ikke kræver, at du lige vender dig om for at tage en flaske og hælde noget af den over i drinken.

Den bedste ting du kan gøre for dig selv og din bar er at købe en speedrail eller flere for dem kan du placere dine flasker på. En speedrail er en slags hylde, der gør, at flaskerne står godt og sikkert og ikke kan falde ud selvom der bliver trangt i baren og folk kommer til at skubbe til hylderne. Bruger man almindelige hylder, hvor flaskerne står frit kan man ikke undgå, at der af og til vil ryge en flaske ned, men det kan man sagtens undgås med en speedrail. Så når du skal have styr på baren er en speedrail en god start. 

Det er kun hvis du har en meget lille bar, at en enkelt speedrail er tilstrækkeligt for ellers vil du formentligt få brug for flere af dem. Hos barlife ved vi hvordan bartendere arbejder og vi kender til deres behov, hvilket kommer til udtryk i det udvalg vi har af bar redskaber. Blandt andet har vi en dobbelt speedrail, som netop er noget rigtig mange bartendere finder stor gavn ved. Den er lavet på en måde således, at det blot er den øverste speedrail du sætter op på væggen og så går den nederste flaskeholder en smule længere ud. 

Optimer samarbejdet bag baren

Arbejder man et sted, hvor man er flere personer, der sideløbende arbejder sammen er det vigtigt at man er gode til at samarbejde.  Et godt samarbejde betyder arbejdet bliver bedre, sjovere og hurtigere, hvilket er i alles interesse. Er du dermed bestyrer af en bar eller har på andre måder ansvar i en bar så vil du nyde stor gavn af at undersøge hvordan medarbejderne bedst kan optimere samarbejdet med hinanden. En af de ting du kan gøre er at finde styrker og svagheder hos dem, som skal arbejde sammen for det kan være, at de er så forskellige, at de kan supplere hinanden godt. Måske er den ene bedre til at kigge på detaljen og mister hurtigt overblikket, hvor den anden er omvendt og ikke er så detaljeorienteret, men derimod god til at overskue hele baren på én gang.

- Find bar redskaber, som kan gøre arbejdet bag baren nemmere hos Barlife -

Man kan også finde ud af hvilke interesser de forskellige bartendere har. For hvis der er en, som er helt vild med at hælde i drinks kan denne person være ansvarlig for flaskerne. Her vil personen altså i løbet af aftenen altid tjekke om de flasker, som står i den speedrail der er, er fyldte eller ej. Og kigger man på den eller de speedrails der er og ser, at en eller flere flasker er tomme eller næsten tomme bør man med det samme udskifte denne flaske således, at personen, der står og laver drinks ikke pludseligt løber tør, hvilket kan være til stor gene for både bartender og gæst da det skaber unødvendig ventetid.

Undersøg udvalget af barredskaber

For at få det optimale ud af en bar og de tilknyttede bartendere kræver det ofte en mindre analyse af hvordan arbejdet bag baren foregår. Som bestyrer eller ejer af baren kan man for eksempel observere hvilke redskaber, som bartenderne bruger mest og hvis der er for få af disse redskaber kan man overveje at købe nogle flere. Noget andet man kan gøre er at se om bartenderne bruger meget tid på noget, som de ikke behøvede at bruge så lang tid på hvis bare de havde de rette redskaber. En af de ting, som man måske finder ud af er, at når bartenderen skal tage en flaske ned fra en speedrail og hælde væsken i drinken så tager det lang tid at tage låget af, hælde og tage flasken tilbage i speedrailen. Dette kan man undgå ved at købe nogle hældetutter, som man kan tage på alle de flasker man har åbne i baren. Så bliver det lynhurtigt at tage en flaske ned fra den pågældende speedrail for at lave en lækker drink.

et billede af en strainer og en drinkTrustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna