7 champagneglas til dig, der elsker champagne

Indlæser...
7 champagneglas til dig, der elsker champagne

7 champagneglas til dig, der elsker champagne

Her hos BarLife elsker vi champagne, men selv de mest velsmagende bobler kan afmattes af glas, som ikke er skabt til champagne.

Derfor vil vi i dette indlæg præsentere dig for 7 smukke glas, som er skabt specifikt til formålet at omfavne champagnen og frembringe alle de bedste kvaliteter heri.

Så er du på jagt efter nye champagneglas, kan du med fordel søge inspiration i guiden nedenfor.

 

Incanto Champagneglas

Vi lægger hårdt fra land med dette pragtfulde champagneglas fra Incanto. Først og fremmest er det værd at lægge mærke til de flotte graveringer, som dekorer glasset. Når du serverer den let gyldne champagne heri, vil det skabe nogle flotte farvenuancer, som gør den samlede oplevelse ekstraordinær.

Du kan sagtens anvende dette champagneglas til hverdagsbrug, men der hvor glasset for alvor viser sig frem, er til de helt store festlige begivenheder, hvor den pompøse udsmykning vil bidrage til den festlige stemning.

 

Noblesse Nachtmann Champagneglas

Kunne du lide stilen på det første glas, så vil du helt sikkert også synes godt om dette Noblesse Nachtmann Champagneglas.

Igen et glas som i den grad skal bruges i forbindelse med en festlig begivenhed, da det smukke dekorative krystallook kunne være konger og dronninger værdigt.

Her får du virkelig et smukt krystalglas for pengene, som vil vække positiv opsigt blandt dine gæster, samt danne rammerne for en rigtig god champagneoplevelse.

 

Cabernet Champagneglas

De majestætiske krystalgraveringer er blevet skiftet ud med enkelthed og elegance. Er du ikke interesseret i, at selve glasset skal stjæle for meget af opmærksomheden, når du serverer champagne, så kunne dette champagneglas fra Cabernet være et godt bud.

I modsætning til de foregående glas, så passer dette glas utrolig godt til hverdagsbrug, hvor det at nyde et glas champagne til en lækker skaldyrsret er blevet stadig mere anvendt.

Designet på glasset vil uden tvivl skabe en god smagsoplevelse, og klarheden gør at champagnen bliver præsenteret ganske stilfuldt.

 

Chef & Sommelier Champagneglas fra Sublym

Apropos elegance så er dette champagneglas fra Sublym et pragteksemplar. Den lange stilk og tynde glaskant passer perfekt til en ganske særlig begivenhed, hvor champagne er påkrævet for at fejre en given situation.

Kan du godt lide at have matchende glas, så får du flere glas i samme serie fra Chef & Sommelier. Dermed kan du pryde den smukkeste borddækning med både vinglas og champagneglas fra samme serie.

 

Spiegelau Champagneglas

 

Spiegelau kommer her med deres generøse bud på, hvordan et champagneglas skal se ud. Og Vino Grande Champagneglasset er utrolig godt skåret. Det er helt tydeligt at mærke den gennemgående kvalitet, som glassene fra Spiegelau er beriget med.

Lad dig forføre af glasset og den gode champagne du hælder heri, som uden tvivl vil lade dig glemme både tid og sted.

En romantisk stund, kvalitetstid sammen med de mennesker du holder af eller den eksklusive nytårsfest. Alle er tænkelige scenarier, hvor dette champagneglas passer perfekt til.

 

Zalto Champagneglas

Vi træder lige et skridt op ad den kvalitetsmæssige rangliste, hvis det efterhånden stadig er muligt. Og det vil vi vove at påstå, det er. For dette champagneglas fra Zalto gør sig ekstra umage for at skille sig ud.

Kigger du på designet alene, er det længder foran mange andre champagneglas, som trods deres egne unikke præg ikke på samme måde formår at skille sig ud fra mængden.

Men Zalto har virkelig øge for den elegante detalje, hvilket også må siges at være tilfældet her.

Glasset er mundblæst i blyfrit krystalglasmateriale, så du har en særlig klarhed, fleksibilitet og robusthed, som ikke er at finde i mange andre glas.

Der er ikke så meget andet at sige, end at dette glas skal opleves i virkeligheden. Kun på den måde får du den fulde forståelse for, hvad der gør glasset helt specielt.

 

Stem Zero Champagneglas fra Nude

Som det sidste glas i denne omgang, har vi udvalgt toppen af poppen indenfor champagneglas i vores sortiment. Dette ultralette Stem Zero krystal champagneglas fra Nude er ganske enkelt enestående.

De har formået at skabe et glas med en stilk så tynd, at det ligner selve glasskålen svæver frit i luften. Selve glassets tykkelse er ikke mere end få millimeter, hvilket giver en fantastisk lethed.

Du må ikke lade snyde af det som ligner et skrøbeligt ydre. Glasset er fremstillet på en helt særlig ”Iron Shield Technology”, som gør det ekstra hårdfør mod uheldige stød.

Et smukt champagneglas, som taler for sig selv i design og kvalitet, hvilket fortjener at afslutte denne liste over glas til champagne, som du bør overveje at anskaffe.

 

Hermed nåede vi til vejs ende i denne omgang, og forhåbentligt har du hentet en masse inspiration til valget af dit næste champagneglas.

Rigtig god fornøjelse!

 

     

 

 

 

 

 

 Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna