Indlæser...

Haws Læderforklæde Brun

Varenummer
18523
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

399,00 kr.

Beskrivelse

Haws Læderforklæde - Beskyt Dit Tøj Med Stil

Dette smukke Haws læderforklæde i brun farve er det perfekte tilbehør til enhver kok eller madentusiast. Forklædet er lavet af ægte læder, hvilket giver det både en luksuriøs og holdbar kvalitet. Den brune farve tilføjer et rustikt og elegant touch til dit køkken.

Udover at være en fornøjelse at se på, er dette læderforklæde også yderst praktisk. Det beskytter dit tøj mod pletter og stænk, mens du arbejder i køkkenet og skaber dine mesterværker. Med dets justerbare stropper kan du nemt tilpasse pasformen, så den passer perfekt til dig.

Uanset om du er professionel kok eller bare elsker at lave mad derhjemme, vil dette Haws læderforklæde være en stilfuld og funktionel tilføjelse til dit køkken.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna