Indlæser...

Champagne sabel - Pulltex

Varenummer
9534
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

1.369,00 kr.

Beskrivelse

Autentisk champagnesabel - Pulltex

Ønsker du at nyde din champagne på den helt autentiske måde, og på samme måde som Napoleon gjorde det for mange år siden da han sejrede over den russiske hær, så er det en champagnesabel Pulltex, som du skal have fat i. Du bruger sablen på den måde, at du fjerner hele hovedet af champagnen med én bevægelse. Dette vil give dine gæster en helt særlig oplevelse, som de uden tvivl vil tænke tilbage på med gode minder.

Denne Pulltex champagnesabel har en høj kvalitet og har en længde på hele 45 cm og hver en centimeter vil give dig en helt rigtig følelse af luksus. Klingen er så skarp, at den med et snuptag kan fjerne hovedet fra champagnen og den er lavet af tykt stål. Den vejer hele 540 gram og er faktisk stumt, hvilket skyldes, at du ikke som sådan skal skære hovedet af, men snarere hakke det af. På denne Pulltex champagnesabel kan du finde en lill mørkerød slikekvast, som pynter godt og når du ikke bruger sablen kan du lægge den i den medfølgende kasse til næste gang en champagne skal halshugges med bravour!
 
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna