Indlæser...

CABERNET TULIPE 58 CL (6stk)

Varenummer
9264
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

369,00 kr.

Beskrivelse

Cabernet Tulipe er smukt designet i det klassiske tulipanformede look

Cabernet Tulipe er et vinglas i helt klassisk stil. Det lidt aflange runde og tulipanformede glas er det sikre valg, når det gælder vinglas. Glasset rummer 58 centiliter, og pryder et hvert bord. Det virker højt og majestætisk og når glasset fyldes med vin, giver det skønt farvespil til opdækningen. Al vin fortjener et godt glas.
Smukke glas for en fair pris
Vinen er meget mere end bare smag. Vinens farve skinner i glasset, og fortæller om dens alder og eventuelle lagring. Og glassets munding og diameter giver vinens aromaer og dufte liv og opmærksomhed. Når du vælger dette glas får du ikke bare en perfekt ledsager til din vin, men også seks glas til en yderst favorabel pris. Her er der virkelig sammenhæng mellem pris og kvalitet på den gode måde. Cabernet Tulipe er et glas som falder i de flestes smag.
H: 23 cm
Ø: 9,5 cm
Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna