Indlæser...

The Choya Alkoholfri FL 70

Varenummer
698122
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

179,00 kr.

Beskrivelse


Smagsnoter:

Stenfrugt & Citrus

Indhold: 70cl

Alkoholprocent: 0%


Choya, beliggende i Habikino, Osaka, har etableret sig som verdens førende – og ifølge mange – den ypperste producent af umeshu. Men hvad er umeshu egentlig? Det er en traditionel japansk likør, der skabes på ume-frugten, en slægtning til blommer og abrikoser, dog karakteriseret ved et markant højere syreniveau. Choya's sortiment spænder fra de klassisk fremstillede til de mere nyskabende umeshu-varianter, men en ting de alle har til fælles er en kompromisløs tilgang: Ingen brug af kunstige tilsætningsstoffer, hverken farve- eller smagsstoffer.


Det distinkte ved en kvalitets-umeshu er smagsdybden, som opstår ikke blot fra frugtens kød og skind, men også fra kernen. Blandt de utallige ume-varianter tilgængelige i Japan, har Choya nøje udvalgt kun fire, blandt dem Nanko-ume fra Wakayama, særligt anerkendt for sit høje syreindhold og efterspurgte kvaliteter.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna