Indlæser...

Glen Moray Speyside Single Malt 18 YO FL 70

Varenummer
695092
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

759,00 kr.

Beskrivelse

Glen Moray Single Malt 18 Years er en hyldest til den tidsprøvede tradition inden for skotsk whiskyhåndværk. Destilleret i hjertet af Skotland har denne enestående single malt tålmodigt ligget og modnet i 18 år for at opnå en dybde af karakter og kompleksitet, der er helt ekstraordinær.


Smagsprofil:


Rig og Aldret: Glen Moray 18 Year Old tilbyder en rig og aldret smagsprofil med noter af egetræ, tørrede frugter, vanilje og en antydning af krydderi. Den lange modningsproces tillader whiskyen at absorbere essensen fra egetræsfadene, hvilket resulterer i en dyb og lagdelt smag.


Blød Afslutning: På trods af sin kompleksitet bevarer denne single malt en silkeblød afslutning, der bliver hængende på ganen og efterlader en varm og tilfredsstillende eftersmag.


Funktioner og Fordele:


Aldret Excellence: De 18 års modning giver en grad af sofistikation og dybde, der gør denne whisky perfekt til at nippe ren eller med et par dråber vand for at åbne op for dens komplekse smagsoplevelse.


Alsidig Ånd: Glen Moray 18 Year Old er lige så velegnet som omdrejningspunktet i en whiskysmagning eller som en nøgleingrediens i klassiske whiskykoktektails, hvilket tilføjer dybde og karakter til dine drikkevarer.


Potentielle Faldgruber og Rådgivning:


Moderation: Som med enhver alkoholisk drik skal Glen Moray Single Malt 18 Years nydes ansvarligt og i overensstemmelse med dine personlige præferencer.


Temperatur: Nogle foretrækker at nyde denne whisky ved forskellige temperaturer. Eksperimentér med serveringstemperaturen for at finde den, der passer bedst til din smag.


Glen Moray Single Malt 18 Years er en hyldest til skotsk whiskytradition og et mesterværk, der vil imponere enhver whiskykender. Uanset om du nyder den ren, med et par dråber vand eller som en del af en cocktailsammensætning, tilbyder denne single malt en smagsoplevelse, der er fyldt med dybde og karakter. Oplev essensen af Skotland med Glen Moray Single Malt 18 Years.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna