Indlæser...

Nachtmann Aspen whiskey sæt

Varenummer
9721
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

689,00 kr.
Nachtmann Aspen whiskey sæt er tilgængelig i intervaller af 6

Beskrivelse

Nachtmann Aspen Whiskey Sæt - Perfekt til Hyggelige Stunder

Gør din whiskyoplevelse endnu mere speciel med dette komplette whisky sæt fra Nachtmann Aspen. Sættet består af 2 tumblere og en karaffel, der er designet til at give dig den ultimative whiskyoplevelse.

Tumblerne har et unikt design med en sekskantet bund, der tilføjer et strejf af elegance til din whiskyservering. Med en volumen på 324 ml, en højde på 98 mm og en diameter på 88 mm er de perfekte til at nyde din yndlingswhisky.

Karaffelen er tolvkantet og har en volumen på 750 ml. Den er ideel til at opbevare og servere din whisky med stil. Med en højde på 290 mm og en diameter på 122 mm er karaffelen både smuk og funktionel.

Uanset om du vil forkæle dig selv eller give en særlig gave til en whiskyelsker, vil dette Nachtmann Aspen Whiskey Sæt med sikkerhed imponere med sit elegante design og høje kvalitet.


Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna