Indlæser...

Opbevaringskrukke 0,75 liter.

Varenummer
690593
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

79,00 kr.

Beskrivelse

Holdbar Opbevaringskrukke til Syltning og Fødevareopbevaring

Introducerer vores robuste og alsidige opbevaringskrukke, din uundværlige ledsager til syltning, konservering og opbevaring af friske fødevarer. Denne krukke er designet til at holde dine kreationer friske og smagfulde, uanset om du er en entusiastisk sylter, en madelsker eller en bevidst forbruger.

Kvalitet og Holdbarhed: Vores opbevaringskrukke er fremstillet af høj kvalitet glas, der er designet til at modstå termisk belastning, hvilket gør den ideel til syltning ved forskellige temperaturer. Den er også resistent over for pletter og lugt, hvilket sikrer, at dine fødevarer forbliver friske og smagfulde.

Tætsluttende Låg: Det tætsluttende låg sikrer, at luft og fugtighed holdes ude, hvilket forlænger holdbarheden af dine syltede varer og forhindrer spild.

Alsidede Anvendelsesmuligheder: Denne opbevaringskrukke er alsidig og kan bruges til at opbevare et bredt udvalg af fødevarer, herunder syltede agurker, syltede frugter, tørrede krydderier, müsli, og meget mere. Den er også velegnet til at opbevare rester og frokostpakker.

Elegant Design: Med sit tidløse og enkle design passer denne opbevaringskrukke perfekt ind i ethvert køkken eller spiseområde. Den gennemsigtige glasdesign giver dig mulighed for nemt at se indholdet, og den brede åbning gør fyldning og tømning enkel.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna