Ølglas

Find ølglas på Barlife til lige præcis din yndlingsøl, som du ønsker at nyde i ’pæne omgivelser’.


Når det kommer til øl, er vi nogle kendere her til landet og der er mange, som nyder den gyldne drik fra tid til anden. Udover, at øl tit bliver drukket, så har mange også en yndlingsøl. Og hvis man har en øl, som man bare ikke kan få nok af, så har den naturligvis fortjent et ølglas udover det sædvanlige.


Læs mere ↓


Faldende orden
Side
 1. Ølkrus 1L - Libbey
  Ølkrus 1L - Libbey
  79,00 kr
  Quickview
 2. Bormioli Abbey ølglas på fod 41cl (6stk)
  Bormioli Abbey ølglas på fod 41cl (6stk)
  229,00 kr
  Quickview
 3. Bormioli Snifter ølglas på fod 53 cl. (6stk)
  Bormioli Snifter ølglas på fod 53 cl. (6stk)
  219,00 kr
  Quickview
 4. Royal Leerdam Allure ølglas på fod 41 cl. (6stk)
  Royal Leerdam Allure ølglas på fod 41 cl. (6stk)
  229,00 kr
  Quickview
 5. Ølkrus 1L - Isar
  Ølkrus 1L - Isar
  79,00 kr
  Quickview
 6. Barrel Aged ølglas - Spiegelau 510ml (6stk)
  Barrel Aged ølglas - Spiegelau 510ml (6stk)
  449,00 kr
  Quickview
 7. Stout Ølglas - Spiegelau 600ml
  Stout Ølglas - Spiegelau 600ml
  449,00 kr
  Quickview
 8. Witbier Ølglas - Spiegelau 750ml
  Witbier Ølglas - Spiegelau 750ml
  449,00 kr
  Quickview
 9. IPA Ølglas - Spiegelau 540ml
  IPA Ølglas - Spiegelau 540ml
  449,00 kr
  Quickview
 10. Ølglas willi 33 cl.
  Ølglas willi 33 cl.
  19,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

Glas, der pynter og som har et formål

Hvis man tit har gæster, kan man finde alt på Barlife til det formål. Man kan finde diverse køkkenudstyr, man kan finde diverse skåle og glas, og især kan man finde ølglas, som lever op til lige præcis de krav, som man har til øl og glassene der tilhører. De fleste kan godt lide at nyde en øl derhjemme, hvilket både kan finde sted efter en travl arbejdsdag, til at starte eller slutte weekenden, eller til en helt almindelig middag i selskab med familien. Uanset hvordan du ønsker at nyde din øl, kan du finde det helt rigtige glas her på Barlife, til lige præcis den øl, som du ønsker.

I restaurationsbranchen forventer man at se ølglas

Det er de færreste steder i restaurationsbranchen, som ikke kan tilbyde et glas øl, hvilket skyldes, at det ofte er det, som folk bestiller – uanset om der er talt om et etablissement, som kan beskrives som en bar, en restaurant eller et hotel. For øl skal der til, og derfor skal der selvfølgelig også ølglas til. Uanset hvilken form for restauration du skal købe glas til, så finder du nogle her. Og det er et must, at få fat i nogle gode ølglas, da det er noget, som enhver kunde vil regne med at se i din bar, på din restaurant eller dit hotel. For bestiller de en god Ale nr. 16 så går den ikke, at øllen bliver serveret i et ganske almindeligt drikkeglas – det kan gå an, hvis du er løbet tør for glas, men det vil dog ikke give den helt samme følelse for kunden.

Få repræsenteret dit yndlingsmærke på de yndlingsglas du køber

På Barlife er noget af det unikke, at vi har mange ølglas, hvorpå der er et mærkat, som repræsenterer et bestemt ølmærke. Her kan både nævnes Tuborg, Carlsberg, Hoegaarden og Guiness. Disse mærkater skal ikke som sådan opfattes som reklame, men i langt højere grad som en slags anerkendelse af dit yndlingsølmærke. For hvis du er helt vild med en Tuborg, men din mand mere er til Carlsberg så kan I her på siden finde et glas til hver jeres smag således, at begge jeres behov bliver opfyldt.

Frys dit ølglasset ned og få den kold

Der er ikke noget som en kold øl, og hvis det skal være rigtig koldt, skal ølglas fryses ned. Her på siden finder du en lang række brudsikre glas, som kan fryses ned. På blot 5 minutter kan du fryse disse glas ned og du kan tage dem ud af fryseren igen og de er nu helt hvide og frosne og meget indbydende. Dette vil både se yderst indbydende ud samtidigt, at det vil have den naturlige fordel, at det gør øllen ganske kold.

Tag ølkruset i hånden og sig skål

Her på Barlife vil du opleve, at vi har mange rigtige ølkrus, nemlig de her store glas med hank og med et stort rumfang således, at der kan være rigtig meget øl i dem. Et af disse glas er for eksempel Erdinger ølkruset, hvor der kan være en hel liter øl! Dette svarer til omkring 3 almindelige øl, og er således rigtig meget. Så meget kan der bestemt ikke være i det almindelige drikkeglas, man er vant til. Hanken gør, at du ikke får kolde fingre, hvis nu at øllen er rigtig dejlig kold. At løfte en liter øl hurtigt og elegant kræver dog en vis styrke, så sørg for at have lidt bøffer på armene, som du kan vise frem når du løfter ølkruset op til munden og drikker! Et andet ølkrus du kan finde på Barlife er det store ølkrus fra Libbey. Dette ølkrus har det klassiske ølkrusmønster og i dette ølkrus kan der ligeledes være en hel liter øl, så øl går du helt sikkert ikke ned på. Overvej også det rillede ølkrus, som har noget af det klassiske mønster, men som dog alligevel ser lidt anderledes ud, da mønstret er på hele glasset og ikke kun nederst, som man ellers ofte ser på det helt klassiske. I det rillede ølkrus kan der være en halv liter øl, så det er halvdelen af hvad der kan være i de helt store ølkrus. Ikke desto mindre vil du opleve, at du nok skal få slukket tørsten med dette ølkrus.

Copyright © 2019 Barlife Aps