Indlæser...

ØLGLAS CERVOISE 32 CL (6stk)

Varenummer
9828
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

269,00 kr.

Beskrivelse

Stilet Cervoise ølglas med stilk
Ofte får man serveret øl af glas, som ikke har stilk, men af og til kan det dog godt betale sig at købe et ølglas, som har den smukke stilk da det gør, at glasset ser endnu mere indbydende ud end hvis det ikke havde stilken. Dette Cervoise ølglas er et eksempel herpå og det kan fås i forskellige størrelser. Det er forskelligt hvor stor en fadøl folk ønsker og det er klart, at de bør have muligheden for at vælge lige hvad de vil have. Så uanset om en bargæst kommer og siger, at vedkommende ønsker en fadøl i størrelsen 32, 38, 50 eller 62 cl, så vil vedkommende kunne få serveret en fadøl i dette Cervoise ølglas. Du kan både servere de klassiske øl i dette glas, men har du specialøl på fad er det også noget, som du kan servere i dette glas, som er velegnet til det hele.
 
ØLGLAS CERVOISE 32 CL 07134 | Ø:7,2 x H: 16,6 cm Serien er perfekt til øl, og kan fåes ved barlife i størrelserne 62 cl - 50 cl - 38 cl - 32 cl
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna