Gin for enhver smag – gin til perfektion

Indlæser...
Gin for enhver smag – gin til perfektion

Når man taler gin, kan man have tendens til at tænke smag og duft af enebær, men gin kan være meget mere end det. I kraft af, at gin har fundet sin vej ind på drinkskortet på barer verdenen over samt, at flere og flere nyder gin, alt hvad ginnen kan og alle dens facetter.

Vi kan næsten ikke tale gin med alverdens smag uden at nævne Whitley Neill. En ginproducent, der virkelig formår at lave en alsidig produktportefølje bestående af alskens skønne smagsvarianter.

 

Whitley Neill gindestilleri

Whitley Neill kan sammenlignet med andre ginproducenter virke relativt nye på området i kraft af, at virksomheden blev stiftet i 2004. Det kan dog på ingen måder mærkes når man stifter bekendtskab med deres håndværk.

Whitley Neill blev stiftet af Johnny Neill, der kommer fra en familie, som i 8 generationer har været en del af ginindustrien. Familiens stolte traditioner og imponerende erfaring helt tilbage fra 1762, har formentlig også stor betydning for, at Whitley Neills gins kvalitet og smag er i top. Destilleriet er beliggende i hjertet af London, og har tilmed tilegnet sig imponerende priser som bedst sælgende eksklusive gin i England. Førnævnte understreger virkelig, at deres gin falder i manges smag.

 

Gin i højeste kvalitet

Fælles for alle Whitley Neills gin, er deres spændende smagsnoter. Derudover er de fremstillet på 100% kornspiritus, som derefter gennemgår en kompleks destillationsproces. Råvarerne er nøje udvalgt, hvilket blandt andet afspejles i, at det reneste vand kun indgår i produktionen, men derudover udvælges botanicals også med stor fokus på kvalitet.

Mødet mellem det stolte traditionelle håndværk, de udforskende aromaer og fremstillingsprocessen der er udført til perfektion ned til mindste detalje, resulterer i en helt særlig gin i højeste kvalitet.

 

Smagsvarianter, der imponerer

Hvis den anerkendte ginproducent skal beskrives med få ord, så står ord som blandt andet eksperimenterende og innovative højt på listen. De formår at producere kvalitets gin, hvor sortimentet både består af klassisk vellavet gin i form af eksempelvis Whitley Neill Handcrafted Dry Gin, der har de velkendte ginsmagsnoter fra enebær, men derudover også et smagfuldt strejf af koriander, honning, krydderier og citrusfrugt.

Udover den mere traditionelle og klassiske udgave, så kan det øvrige sortiment betegnes som alt andet end traditionelt og klassisk. Deres gin er en oplevelse i sig selv, men heldigvis en helt fantastisk en af slagsen.

 

 

En bred pallette af smagsvarianter

Vi kan næsten ikke vente mere med at præsentere og fremhæve et udvalg af de fantastiske smagfulde gins. Det er svært at vælge en favorit, hvorfor vores varmeste anbefaling derfor lyder, at man med fordel kan udforske flere af de mange skønne smagsvarianter.

For bare at opremse en håndfuld af deres beundringsværdige sortiment, kan vi nævne Rhubarb og Ginger varianten, men vi kan heller ikke komme udenom deres Raspberry, Blood Orange samt Pink Grapefruit, som blot er få eksempler på, hvad Whitley Neill byder på.

Ud fra ovenstående varianter ses en fællesnævner i form af forfriskende frugtige smage, som netop er et kendetegn, der gør sig gældende for en stor del af Whitley Neills portefølje. Hvad end du er på udkig efter en gin med smag af agurk, citrongræs eller måske stikkelsbær, så finder du det i deres imponerende udvalg.

 

Tilføj Whitley Neill til barskabet

Ginflaskerne er udover at være fyldt med dejlig smagfuld gin ligeledes utrolig smukke og æstetiske at kigge på. Der er kredset om detaljerne, hvilket eksempelvis kommer til udtryk ved, at flaskerne er designet i hver sin farve, der løfter sløret en smule for, hvilke smage, der gemmer sig i flasken.

Udover at de pynter smukt samt at smagen er i top, så vil de også falde i manges smag. De er derfor perfekte at forkæle dine gæster med. En simpel klassisk gin og tonic, bliver løftet til nye højder, når der anvendes Whitley Neill gin til formålet.

 

Hos BarLife finder du et stort udvalg af de anerkendte gins, og det er blot at gå på udkig i de mange spændende varianter. Det eneste vi vil gøre opmærksom på i den forbindelse er, at det kan være utrolig svært at begrænse sig mellem de mange spændende smage. Dertil er det dog en fordel, at prisniveauet bevæger sig i en utrolig fornuftig ende især når man sammenligner med ginnens imponerende kvalitet.Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna