Indlæser...

Bulldog Dry Gin FL 70

Varenummer
9098
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

229,00 kr.

Beskrivelse

Bulldog Gin er en super premium gin

er udviklet på et engelsk destilleri med over 250 års historie og erfaring bag sig. Den er tilført en eksotisk blanding baseret på 12 planter fra 9 forskellige lande -  bl.a. fransk lavendel, kinesiske lotusblade, tyrkisk hvid birkes og økologisk dyrket enebær fra Toscana, Italien.
Alkohol: 40%
Indhold: 70 cl.
Land: England
 
Bulldog gin er en lækker engelsk gin, som er fremstillet på i alt 12 botanikker, heriblandt valmue, lotus blade, citrus, mandler og lavendel. Den er destilleret på copper pot stills og har fået den højeste score blandt gin fra Wine Enthusiast Magazine.
 
Gin elskere vil nyde denne oplysende oplevelse, som begynder med en fyldig aroma af blomster og citrus, der fanger følelserne og inviter dig til at gætte deres kilder.
 
I starten vil Bulldog Gin præsenter en smag af subtile enebær, der leder til en sprød harmoni af utallige botanikker. I hver tår kan der findes nye noter af lavendel, citrus eller enebær. En kort, varm og blomstrende eftersmag med en fin afslutning. 

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna