Indlæser...

Drinks Dispenser 10L m/ stander

Varenummer
15829
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

449,00 kr.

Beskrivelse

Drinks Dispenser 10L m/ stander - Perfekt til Festlige Anledninger

Gør din fest eller grillaften endnu mere festlig med denne flotte Drinks Dispenser. Denne dispenser har en kapacitet på 10 liter og er lavet af holdbart glas med en klar finish. Den medfølgende metalstander giver dispensereren en retro stil, der er inspireret af klassiske limonadekrukker.

Med denne dispenser kan du nemt og bekvemt servere forskellige drikkevarer til dine gæster. Den er ideel til at fylde med juice, cocktails og andre forfriskninger. Du kan endda have to forskellige drikkevarer i dispensereren på samme tid.

Dispenseren er nem at fylde op, du skal blot dreje toppen for at genopfylde den. Metalstativet har en passende højde, der gør det nemt at fylde høje glas og cocktailglas uden at spilde. Efter brug kan dispensereren nemt rengøres ved håndvask.

Med denne Mason Drink Dispenser kan du skabe en hyggelig og stilfuld atmosfære til enhver festlig begivenhed. Den er populær i USA og vil med sikkerhed tilføre stil til enhver anledning.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna