Cocktail pynt gør en forskel

Indlæser...
Cocktail pynt gør en forskel

Uanset om du holder fest derhjemme eller serverer mange drinks til gæsterne i baren, er det vigtigt, at dine drinks ser lækre og indbydende ud. Den bedste måde at tilføje æstetik er at finde smuk cocktailpynt at bruge. De fleste vil måske tænke på at bruge farvede sugerør og måske en parasol. I dag er folks forventninger til cocktaildekorationer betydeligt højere end tidligere, så skill dig ud med dine cocktaildekorationer til din næste fest.

- Find alle cocktaildekorationer, du kan forestille dig, her - 

 

Cocktailpynt

 

Det starter med sugerøret

Det starter med det klassiske sugerør i forskellige farver som blå, grøn, rød og gul passer ikke til de fleste cocktails. Du kan måske slippe afsted med det til en privat fest eller en børnefest, men mange forventer i dag mere kvalitet og stil. Hos Barlife kan du se eksempler på andre sugrør, og du vil sandsynligvis blive positivt overrasket over de mange smukke sugrør, du kan finde. Lige nu er de strippede sugrør meget moderne, og det er selvfølgelig noget, vi også kan tilbyde her hos Barlife, hvor vi har strippede sugrør i mange forskellige farver. 

Strippede sugrør

Afhængigt af drinkens farve og smag har Barlife et sugerør, der passer. Du finder dem også i forskellige størrelser, så der er til både store og små drinks. Til de store drinks kan du bruge et sugerør, der måler 22 cm, og har du en lidt mindre drink, kan du bruge et sugerør på 20 cm. 

Hvis du ikke er til de klassiske ting, kan du også købe lidt cocktailudstyr, der skiller sig lidt mere ud ved at være unikt. Hos Barlife finder du det beskrevne sugerør, der dog er anderledes ved, at halvdelen af striberne på sugerøret er sølvfarvede. Det skaber en smuk effekt og er perfekt til store begivenheder som bryllupper, konfirmationer eller nytårsaften. 

Hos Barlife har vi også rustfrie sugerør for dig, der går op i genbrug og miljøvenlighed. 

Rustfrie sugerør i drink

 

Derefter drejer det sig om cocktailpinde 

Hvis du skal lave lækre drinks, er det ikke kun cocktailudstyr, du skal skaffe. Du skal også sørge for, at du har nogle gode cocktailpinde. Dine gæster vil gerne kunne røre rundt i deres cocktail, inden de drikker den, så alt sukkeret ikke ender i bunden, mens resten er øverst. Når det kommer til den type cocktailudstyr, kan du virkelig dekorere din drink. Du kan blandt andet købe den lidt specielle cocktailpind, der i den ene ende har en lille spiral. Hvis du foretrækker det mere klassiske, kan du også vælge en cocktailpind, der ser helt almindelig ud. Hos Barlife finder du alt lige fra klassiske cocktailpinde til de lidt mere specielle.

- Se alle cocktailspinde på Barlife her -

  

Hvis du er til lidt eksotisk cocktailudstyr, er du langt fra den eneste. For der er mange, der klapper i hænderne, når de taler om piña coladas, tequila sunrise og mojitos. Cocktailudstyret, du bruger til sådanne drinks, bør passe godt til drinken. Du kan blandt andet bruge cocktailpinde, som findes på Barlife og er formet som palmer. De har en flot grøn farve og en dejlig form, der sætter dig i den rette eksotiske stemning. 

Hvis du er romantisk, eller der for eksempel er en bryllupsfest, du skal holde, kan du også vælge nogle cocktailpinde med hjerter i toppen. De er både søde og romantiske på samme tid og passer til enhver drink, uanset om den er eksotisk eller ej. Cocktailpinde formet som stjerner er også noget, du kan finde på Barlife, og de fås i flere farver og endda i en gennemsigtig udgave, der ser meget cool ud i enhver drink. 

- Find romantisk cocktailudstyr her - 

  

Rent luksuriøst cocktailudstyr 

Hvis du skal lave luksuriøse cocktails, kan du gøre det med nogle seje isterninger, som Barlife også har på deres side. Du kan finde nogle ekstra fine isterninger lavet af metal. De kan komme i drinken og se meget pænt og elegant ud. Du kan også vælge isterninger, der ligner almindelige isterninger, men som ikke er kolde. Du kan også have denne type cocktailudstyr liggende på baren som pynt i stedet for nødvendigvis at putte dem i en drink. 

Hvis du skal servere nogle luksuriøse drinks med oliven eller andre slags bær eller frugt, kan du købe nogle seje minisværd, som du kan sætte på frugten. Det ser flot ud, og så kan du også bruge sværdet til at spise den lille frugt eller bæret bagefter.

 DrinkssværdTrustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna