Find de perfekte vandglas

Indlæser...
Find de perfekte vandglas

Når du har gæster på besøg til en hyggelig middag, og den gode flaske rødvin er sat på bordet sammen med nogle flotte rødvinsglas, så er det også ganske almindeligt at servere vand sammen med vinen. Dette kan gøres på mange måder, alt efter hvem du er som person, og alt efter hvilket type selskab der er samlet.

Men har du flottet dig og poleret de fineste vinglas du har, så er det altså bare ekstra lækkert at dække bordet med nogle flotte vandglas, som matcher stilen.   

I dette indlæg vil vi introducere dig for eksempler på vandglas, som vil passe til enhver smag, og som samtidig befinder sig i forskellige prisklasser.

På den måde kan du blive fuldstændig ajour med, hvilke lækre produkter der findes på markedet, alt imens du samler en god portion inspiration til, hvilke vandglas du skal købe.  

 

Vandglas i krystal

Den første genre vi vil introducere for dig er krystalvandglas. Disse majestætiske dekorerede glas er en oplevelse for sig og kan bidrage til en eksklusiv borddækning.

Det er heller ikke unormalt at anvende sine krystalwhiskyglas til servering af vand, da de flotte graveringer i glassene er smukke at se på og passer perfekt til et veldækket bord.

Nedenfor vil vi vise dig to forskellige vandglas i krystal, du kan bruge som inspiration, til når du skal finde dit næste vandglas.

 

Bacci krystalglas fra Urban Bar

Det første glas i rækken er dette nydelige vandglas fra Urban Bar. Her får du virkelig smæk for skillingen. Designet alene er enormt elegant og indbyder virkelig den tørstige gæst til at tage en tår vand. Glasset er med stilk og har mange karaktertræk som kan sammenlignes med f.eks. et vinglas.

Foruden det smukke design, så har dette glas nogle tekniske kvalifikationer, som virkelig kommer dig til gode.

Krystalglasmaterialet gør glasset ekstra modstandsdygtigt overfor slag og er desuden meget gennemsigtigt, så indholdet virkelig kan nydes med øjnene.

Som ekstra bonus kan glasset tåle at komme i opvaskemaskinen, hvilket betyder at du slipper for at skulle vaske op i hånden.

Normalprisen for dette glas er 59,-

 

Palais vandglas fra Nachtmann

Fra det elegante Bacci glas, som et klart krystalglas, skifter vi stil til et graveret vandglas. Her vil vi gerne fremhæve dette flotte vandglas fra glaspusteriet Nachtmann.

Det smukke mønster som er indgraveret i glasset, er både enormt indbydende til servering af vand, men du kan også sagtens servere andre slags drikke heri. Alt fra lækre drinks til friske smoothies kan du sagtens servere i dette glas.

Dermed har du et flot kvalitetsvandglas, som samtidig tjener andre funktioner og altid fremhæver de smukke nuancer, som der er i de drikke du serverer i glasset.

Normalprisen for dette glas er 69,-

 

 

Vandglas til vinglassene

Vi har også vandglas, som passer perfekt sammen med vinglassene. De vandglas vi nu vil introducere dig for, er fremstillet i forbindelse med en hel glasserie, så har du vinglasset allerede, eller overvejer du at købe det, så vil vi på det kraftigste anbefale dig at købe det matchende vandglas også.

Dermed har du alle kortene på hånden til at dække et smukt bord, som vil placere kæberne helt nede på gulvbrædderne hos dine gæster.

Ved at have matchende glas skaber du en helt anden fuldkommenhed, som skaber et solidt fundament for en god stemning til et selskab. Så hvorfor ikke forkæle dine gæster med smukke glas, når de alligevel skal forkæles med god vin og god mad.

Nedenfor vil vi vise dig to forskellige slags vandglas, som er skabt i forbindelse med en glasserie, og dermed er de ideelle at købe sammen med vinglassene.

 

Stem Zero glas fra Nude

Vi har fundet et vores absolutte yndlingsvandglas frem, som befinder sig i den helt høje ende af skalaen. Stem Zero glasset fra Nude bære præg af en imponerende lethed.

Nude har udviklet en særlig teknologi, som fremstiller smukke og robuste krystalglas, der har et vægtløst design.

Du kan ikke se på glasset uden at føle tørst, og dets ikoniske pæreform passer perfekt sammen med vinglassene fra Stem Zero Nude.

Glasset kan indeholde 450 ml, hvilket er en tilpas mængde. Glasset er helt klart og fremstillet i et krystalmateriale, som er ultralet.

Desuden kan du godt komme glasset i opvaskemaskinen, men dog anbefaler vi, at du vasker det op i hånden.

Normalprisen for to glas i en samlet pakke er 249,-

 

Unikke vandglas fra Lady Diamond

Vi afslutter ballet med dette fabelagtige glas fra Lady Diamond.

Designet i sig selv er ganske unikt, og her bliver der virkelig sat fokus på eksklusivitet, pompøsitet og modet til at skille sig ud fra mængden.

Lysindfaldet i glasset, hvis du drikker af det på en solrig dag, er glamourøst og minder mest af alt om en diamant.

Uanset om du drikker vand eller en lækker drink i dette glas, så vil du få en oplevelse, som er ud over det sædvanlige.

I serien af Lady Diamond glas finder du også hvidvinsglas og rødvinsglas, som passer perfekt sammen med netop dette vandglas.

Normalprisen for 6 stk. i en samlet pakke er 299,-

 

Hermed har du fået fire spændende bud på, hvordan dit næste vandglas kunne komme til at se ud. Du er velkommen til at søge inspiration til flere slags glas i vores store sortiment.

Rigtig god fornøjelse!Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna