Derfor skal du vælge et vinkøleskab med 2 kølezoner

Indlæser...
Derfor skal du vælge et vinkøleskab med 2 kølezoner

Står du med overvejelsen om at anskaffe dig et vinkøleskab, så synes vi bestemt, at det er en rigtig god overvejelse, du gør dig. Et vinkøleskab er en super god investering, og du vil opleve hvordan niveauet på den generelle vinoplevelse stiger, når du kan give din vinsamling de optimale forhold at blive opbevaret under.

Temperaturen spiller en meget vigtig rolle i forbindelse med vin og champagne – bare læs hvad de franske forskere har fundet ud af. Et vinkøleskab opfylder rollen perfekt, når det drejer sig om at holde en konstant temperatur. Dog er der utroligt mange muligheder på markedet, derfor vil vi i dette indlæg fortælle dig om de mange fordele, du får ved at købe et vinkøleskab med 2 zoner.

 

Opbevar forskellige vintyper i samme vinkøleskab

Den helt store grund til at du skal anskaffe dig et vinkøleskab med 2 zoner, er naturligvis muligheden for at kunne opbevare forskellige vintyper i samme køleskab. Det betyder både, at du ikke skal have fingrene i flere vinkøleskabe, eller at du behøver at gå på kompromis med, at noget vin ikke bliver opbevaret ved den ideelle temperatur.

Moderne vinkøleskabe er perfekte til at adskille temperaturerne fra hinanden, så du kan være helt sikker på, at hver enkelt kølezone også holder den temperaturindstilling, som du har defineret.

Du kan også finde vinkøleskabe med 3 zoner, hvis du vil gå endnu mere avanceret til værks, men du kommer utroligt langt med de to kølezoner.

Selvom det måske kan lyde en anelse kompliceret, så vil du blive positivt overrasket over, hvor nemt det er at indstille zonerne. Ofte kan det gøres via et display, som er placeret på ydersiden af køleskabet. På den måde kan du også tjekke temperaturerne, uden at skulle åbne køleskabslågen og dermed påvirke afkølingen.

 

Hvilket vinkøleskab med 2 zoner skal jeg så købe?  

Dette er et spørgsmål, som er meget svært at svare på, da det afhænger helt og aldeles af dit behov. Hvor mange flasker består din vinsamling af? Og hvor mange vinflasker forventer du at opbevare heri? Er der et bestemt mærke, du gerne vil have?

Disse spørgsmål skal du stille dig selv, inden du anskaffer dig dit næste vinkøleskab. Men for at give dig lidt inspiration, har vi fundet tre forskellige modeller frem, som du kan læse mere om nedenfor.

 

Caso WineComfort - 24 flasker

Her har du et vinkøleskab med plads til 24 vinflasker. I og med der er 2 kølezoner, betyder det at du kan have 12 flasker af en vintype og 12 flasker af en anden vintype i det samme vinkøleskab. Men de opbevares altså ved to forskellige temperaturer.

Caso er et meget anerkendt mærke, og der er i sandhed kælet for detaljerne. Lige fra måden hylderne er designet på, til måden displayet viser temperaturen på.

En fordel ved dette Caso Winecomfort vinkøleskab er størrelsen. Det fylder ikke så meget, og du får alligevel utroligt meget vinkøleskab for pengene. Især hvis ikke din vinsamling består af flere hundrede flasker.

 

Caso WineMaster - 66 flasker

Fra samme brand går vi lige en størrelse op. Her er der et vinkøleskab med 2 zoner til dig med en lidt større vinsamling. Selve designet og måden hvorpå du skal indstille køleskabet er meget lig med den førnævnte model, men denne Caso WineMaster model kan rumme flere flasker.

Måske ønsker du at indstille temperaturerne efter, at nogle vinflasker ligger til opbevaring, mens andre er ved at få den rette serveringstemperatur. Mulighederne er i hvert fald mange, med dette lækre vinkøleskab fra Caso.

 

WineMex – 93 flasker

For ikke at komme til at fortsætte i den samme stil, vil vi gerne lige vise dig et vinkøleskab fra mærket WineMex. Og hvilket et af slagsen, dette har nemlig plads til intet mindre end 93 vinflasker. Der er så mange fede detaljer ved et WineMex vinkøleskab hvor LED-lys, vibrationsdæmpet kølemotor og FSC-certificeret bøgetræ blot er nogle af dem.

Prismæssigt ligger vi også en del højere end Caso-modellerne, men det er til gengæld også noget af den bedste kvalitet, som du kan få fingrene i.

 

Så hvis du går med overvejelserne om et vinkøleskab, så har du hermed en bedre indsigt i, hvorfor du bør gå i retning af et med 2 kølezoner. Desuden så har du også fået et lille indblik, hvilke modeller der findes på markedet. Du er naturligvis mere end velkommen til at tjekke hele udvalget af vinkøleskabe ud, for at se om der er andre modeller, som passer til dine behov.

Du kan altså se frem imod mange gode stunder og vinoplevelser, når først du har fået dit helt eget vinkøleskab.

Rigtig god fornøjelse!



Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna