Indlæser...

Winecomfort 24 Fl. Caso vinkøleskab

Varenummer
9331
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

4.516,00 kr.

Beskrivelse

WineMaster 24 fra Caso er et rummeligt vinkøleskab i høj kvalitet

Vinkøleskab fra Caso er fremstillet med kompressor-teknik og har to temperaturzoner, som gør at du både kan lagre dine vine over længere tid, og forberede andre til serveringstemperatur. Det er den perfekte løsning for den perfektionistiske vinelsker, som vil have styr på sine vine, og forkæle sine gæster med vin, som har den helt rette serveringstemperatur.
Lækkert design
Vinkøleskabet Winemaster 24 har plads til 24 flasker fordelt på de to zoner, og det er også udstyret med isoleret sikkerhedsglas med optimal UV-beskyttelse. Designet er i lækkert rustfrit stål og har fire flotte træhylder.
Vinens liv og udvikling
Det er afgørende for en vin, at den opbevares ved den rette temperatur, og ikke udsættes for sollys. Vinen er en levende organisme, som skal behandles varsomt. I flasken efter aftapning, lever vinen videre og udvikler sig både i forhold til fylde, aroma og smag. Er vinen meget syreholdig ved tapning, gælder det generelt, at den skal ligge længere, før den kan drikkes.
Power - 60 watt
Class A - 139 kWh/a
Mål - 395 x 875 x 545
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna