Indlæser...

WineMaster 66 Fl. - Caso Vinkøleskab

Varenummer
9333
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

7.540,00 kr.

Beskrivelse

WineMaster 66 vinkøleskab for den entusiastiske vinkender og perfektionist

Den garvede vinkender ved alt om vin og opbevaring, og gør alt for at vinen får så skånsom behandling fra indkøb til åbning, dekantering, og skænkning, inden vinen nydes sammen med godt selskab. Caso WineMaster 66 er et smukt og moderne designet vinskab, som er udstyret med hylder og har plads til 66 flasker. Det har to temperaturzoner, og lever fuldt ud op til de høje krav, der stilles til rigtig vinopbevaring.
Hvile, mørke og kældertemperatur
På de fleste etiketter kan man se årgang på vinen, samt et tidspunkt, for hvornår vinen er drikkeklar. I tiden derimellem, skal vinen ikke udsættes for nogen former for forstyrrelse. Den skal hvile – lægge stille, ikke have sollys, og så skal temperaturen være ensartet og lav. 11 til 14 grader, som der også er i vinslottenes kældre, bør vinkøleskabet indstilles på, når det handler om lagringstemperatur. Gælder det serveringstemperatur, er det en anden sag. Derfor er det smart med to temperaturzoner i vinkøleskabet, så kan man optimere begge dele i et skab.
Power - 60 watt
Class A - 153 kWh/a
Mål - 595 x 1035 x 630
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna