Den perfekte værtsgave

Indlæser...
Den perfekte værtsgave

Det kan ofte være en svær opgave at finde den helt rigtige værtsgave. Derfor har vi gjort det til vores fornemmeste opgave at give dig tips og tricks til, hvad du kan forkæle værten eller værtinden med i anledning af, at de har inviteret til et festligt arrangement. Det kan eksempelvis være en værtsgave til ginentusiasten.

Værtinde- og værtsgaven er god skik. Gaven er nemlig en oplagt måde at udvise taknemmelighed. Det behøver ikke nødvendigvis at kræve en store pose penge. Ofte er det nemlig tanken, der tæller.

 

Gå klassisk til værks

Det er med god grund, at blomsterbutikken bliver hyppigt besøgt inden man sætter snuden mod festlige arrangementer. En smuk buket blomster vil falde i manges smag. Ligesom der næsten altid kan findes plads til en fin plante til at skabe hyggelig stemning enten indendørs eller udendørs.

 

En spiselig værtsgave

En anden populær gaveide er spiselige gaver. Det kan være alt fra en gavekurv med søde sager, salte snacks, krydderier og meget andet. Forskellige fyldte chokolade, gourmet vingummier og lækre nødder er oplagte bud når der skal gives spiselige værtsgaver.

Hvis værten eller værtinden har en svaghed for god lakrids, så er det oplagt at kigge i den retning. Modsat kan det også være, at gavemodtageren bliver helt blød i knæene over hjemmebag, så kan du med fordel give dig i kast med at lave hjemmelavede lækkerier eksempelvis hjemmelavede bolsjer, sprøde cookies eller noget helt tredje.

 

 

Forkæl med lidt godt at drikke

I forlængelse af ovenstående, så er drikkevarer også at finde på listen over populære værtsgaver. Betegnelsen drikkevarer i gave spænder endvidere bredt. Du kan eksempelvis udvælge et par flasker specialøl, men derudover er en flaske vin eller spiritus også ideel. Dertil vil vi ligeledes anbefale at have modtagerens smag for øje.

Hvis vedkommende eksempelvis er interesseret i gin, så kan du nemt glæde en ginentusiast ved at forkæle med en gin gaveæske, ginglas, drinksbog, gin drinkspakke og eventuelt med dertilhørende drinksgarniture eller blot holde det helt simpelt ved at vælge en god flaske gin af højere kvalitet.

 

Den personlige værtsgave

En gave, der altid varmer hos modtageren, er gaver med et personligt præg. Det kan være alt fra, at man har sammensat en gave, der er lavet specifikt med modtagerens interesser for øje.

Hvad end det er en gave, der fokuserer på modtagerens hobbyer eller som påskønner særlige egenskaber ved modtageren som du sætter særlig meget pris på. Det kan både være i det mere følsomme hjørne i form af nogle skrevne ord, der beskriver din og modtagerens relation.

Modsat kan det også være en praktisk gave som eksempelvis et skærebræt, der er blevet personliggjort ved eksempelvis at få indgraveret modtagerens fornavn og efternavn.

 

Forkælelse til den heldige modtager

Vi kan alle sammen trænge til at prioritere os selv og forkæle os selv lidt ekstra indimellem. Derfor kan man med fordel skræddersy en gaveæske med henblik på forkælelse. For blot at komme med et par eksempler herpå, så kan det blandt andet være en æske med alt, hvad der måtte være nødvendigt for at lave et dejligt fodbad. Derudover kan det være i form af ansigtsmasker, en skøn bodylotion, et hyggeligt duftelys eller et massagekit.

Dertil vil vi lige slå fast, at det er en fordel at tænke over modtageren i denne. Det er ikke alle, der nyder at prioritere selvforkælelse. Det skal dog ikke herske nogen tvivl om, at dem der gør, fortjener dog at få muligheden for at koble af og få en hyggelig stund.

 

Oplevelser i værtsgave

Oplevelser har virkelig vundet frem som gaveide. Derfor er det også en fantastisk ide når der skal vælges en værtsgave. Mulighederne er mange alt efter, hvilket budget gaven skal passe i.

En hyggelig gåtur i skønne naturomgivelser er tilmed gratis. Dertil kan du eksempelvis vælge at pakke en hyggelig kurv med lidt godt at drikke og spise til turen eksempelvis tapas og vin.

Hvis modtageren er kreativ, så er et gavekort til et besøg på et keramikkursus helt ideelt. Et andet forslag til den kreative, kan også være et besøg på en smykkebar, hvor man har mulighed for at lave sine egne smykker. Andre bud på mindeværdige oplevelser kan være cafeture, en tur i biografen eller ud for at opleve andet kultur eksempelvis museum.

Hvis det skal være i den mere festlige ende, så kan en spiritus smagning eller en skræddersyet pubcrawl, så er der både mulighed for en stemningsfyldt aften samtidig med, at I til en whiskysmagning desuden også bliver klogere på whisky samt får mulighed for at fordybe jer udvalgte varianters smagsnuancer.  

 

Som du formentlig kan fornemme, så er der et hav af forskellige muligheder for, hvad du kan forkæle værten eller værtinden med. Heldigvis er det kun fantasien, der sætter grænser.

Vi håber, at du har fået inspiration til, hvad du skal købe næste gang. Hvis du forsat mangler ideer, så kan du gå på udkig i vores store sortiment, hvor du finder alt fra drikkevarer samt alverdens barudstyr, men derudover eksempelvis også køkkenudstyr.Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna