Sådan laver du den perfekte Piña Colada

Indlæser...
Sådan laver du den perfekte Piña Colada

En skøn eksotisk cocktail, der er en ikonisk klassiker med en helt fantastisk smag af ananas og kokos. Den ultimative sommercocktail, der bringer tankerne mod sydens sol og sommerens minder om ferie og strandture. Drinken er dejlig at nyde i sommertiden, men er dog også helt ideel at nyde resten af året.

Det er en sommersød drink, som vil falde i manges smag. Derfor har vi nedenfor samlet gode tips til, hvordan du kan lave en helt perfekt Piña Colada.

 

Opskrift på Piña Colada

Drinken består oprindeligt af lys rom, men der findes derudover også udgaver med Malibu. Ligeledes er vores bedste tip til en lækker Piña Colada at bruge kokoscreme, men hvis du ikke har fået indkøbt Coco Lopez’ fantastiske kokoscreme til at give din drink en sødmefuld smag af kokos samt en blød og cremet konsistens, så kan du alternativt bruge kokosmælk til formålet.

Dertil er det at foretrække at vælge friskpresset ananasjuice når du skal lave en Piña Colada, men der er selvfølgelig også mulighed for at vælge ananasjuice fra koncentrat.

Som du kan fornemme, så kan drinken mikses på et hav af forskellige måder, men nedenfor får du et bud på vores favorit.

 

Du skal bruge følgende for at lave en Piña Colada:

 • 5 cl lys rom
 • 6 cl Coco Lopez kokoscreme
 • 15 cl friskpresset ananasjuice
 • Isterninger
 • Blender
 • frisk ananas i skiver til pynt

 

Sådan skal du gøre:

 1. Fyld alle dine ingredienser i blenderen, og kør til du opnår en cremet masse
 2. Hæld cocktailen over i dit hurricane glas
 3. Pynt med et par skiver frisk ananas på glassets kant
 4. Klar til servering
 5. Husk, at drinken skal serveres og nydes straks

 

Tip:

For at gøre indkøbet nemt og simpelt, så vil vi anbefale dig at se nærmere på Piña Colada drinkspakken, hvori du finder ingredienser, der er sammensat med den skønne drink for øje.

 

Den hemmelige ingrediens

Ud fra ovenstående drinksopskrift, kan du formentlig se, at drinkens ingrediensliste er relativt simpel. Der kræves ikke utallige ingredienser, hvorfor valget af ingrediensernes kvalitet også har stor betydning for, hvordan din cocktail bliver.

Kokoscremen gør eksempelvis hele forskellen, for både smag og konsistent, og Coco Lopez laver den bedste. Modsat kan der som beskrevet anvendes eksempelvis Malibu eller kokosmælk, men kokoscremen giver drinken en ubeskrivelig konsistens, som du ikke må gå glip af.

Nogle opskrifter beskriver, at der skal anvendes fløde, men i det tilfælde vil smagen af kokos ikke være til stede. Derfor anbefaler vi at bruge kokoscreme, da den både giver en tyk og cremet konsistens samtidig med, at drinken fyldes med en dejlig smag af kokos, der skaber en fantastisk smag i samspil med smagen af ananas.

Hvis du ønsker at eksperimentere lidt med drinken, så kan du give dig i kast med at tilføre ekstra smag ved eksempelvis at bruge Finest Call Pina Colada Mix, Monin Pina Colada sirup, Monin sirup med smag af kokos eller Monin ananas Purémix.

 

Server den med stil

Piña Colada er en festlig drink, hvorfor den også skal serveres med maner. Der findes tilmed glas designet til formålet, så derfor lyder vores anbefaling selvfølgelig, at du skal bruge Pina Colada glas når du skal byde dine gæster på den skønne kokosdrink. Førnævnte er måske bedre kendt som hurricane cocktailglas. Glassene har en lille fod, hvorpå glasskålen hviler. Glasskålen har bløde afrundede former.

Hvis du ikke har hurricane glas stående i skabet, men derimod eksempelvis har imponerende Tiki glas, glas formet som en ananas eller kokosnøddeglas i samlingen, så er de også helt ideelle til servering.

Udover at glasset spiller en afgørende rolle i serveringen af drinken, så kan du også med fordel gøre dig umage med cocktailpynten. Her må du endelig ikke spare, hvortil vi vil anbefale festlige sugerør og skiver af frisk ananas.

Derudover du kan vælge at pifte drinkens udtryk ekstra op med eksempelvis cocktailbær, drinksparasoller, mynteblade, drinkspinde, kokosflager, isterninger i fine faconer, spiseligt glimmer eller måske en farverig sukkerkant på glassets kant.

Det er med andre ord kun fantasien og kreativiteten, der sætter grænserne for, hvor festlig din Piña Colada skal se ud. Du kan også sagtens holde servering mere simpel, da smagen uden tvivl vil imponere i sig selv.

 

Vi håber, at vi har fået dine tanker sendt mod varmere himmelstrøg, og at du derfor ønsker at give dig i kast med den ikoniske drink med den velkendte eksotiske smag af kokos og ananas. Til sidst vil vi blot ønske dig god fornøjelse med at lave din Piña Colada.Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna