Flotte gin gaveæsker

Gin er en sikker vinder, og noget du aldrig går galt i byen med. Hvad end om det er til dig selv, eller om det som på siden her er i forbindelse med en gave, så er gin drinks bare helt vildt populære. Derfor vil en gin gaveæske være et godt bud på en gaveidé til en fødselsdag eller lignende.

Her hos BarLife finder du den helt rigtige gaveæske til enhver anledning, og vi har gin gaveæsker i mange forskellige stilarter. Så tøv endelig ikke med at søge inspiration blandt vores store udvalg, og find den perfekte gaveæske. Læs mere her.

Indlæser...
Stigende orden
 1. Do Your Own Gin Gaveæske – Lav din egen Gin Doyourown2 by 5915 color Sort
  Do Your Own Gin Gaveæske – Lav din egen Gin
  329,00 kr.
 2. 21%
  SALE
  Gin 1975 Giftbox No.1 m/2x5cl. Gin+2 Tonic (+pant) FL 5 51059 by 6564 color Sort
  Gin 1975 Giftbox No.1 m/2x5cl. Gin+2 Tonic (+pant) FL 5
  Tilbudspris 149,00 kr. Normalpris 189,00 kr.
 3. Bruni Collin's Gin m/4 MG Tonic (+pant) FL 70 51389 by 6131 color Brun
  Bruni Collin's Gin m/4 MG Tonic (+pant) FL 70
  395,00 kr.
 4. Ruko gin pakken Pakke8 by 5742 color Sort
  Ruko gin pakken
  399,00 kr.
 5. Tanqueray Flor de Sevilla pakken Pakke12 by 5742 color Sort
  Tanqueray Flor de Sevilla pakken
  399,00 kr.
 6. Le Tribute Gin m/2 Le Tribute Tonic FL 70 51507 by 5804 color Sort
  Le Tribute Gin m/2 Le Tribute Tonic FL 70
  549,00 kr.
 7. Silent Pool Gin (Luxus Giftbox m/2 glas) 51525 by 5722 color Sort
  Silent Pool Gin (Luxus Giftbox m/2 glas)
  660,00 kr.
 8. Drumshanbo Gunpowder Irish Gin m/glas 51543 by 6936 color Sort
  Drumshanbo Gunpowder Irish Gin m/glas
  299,00 kr.
 9. Let's Go Gin-Tonic Gavekasse 88797 color Sort
  Let's Go Gin-Tonic Gavekasse
  349,00 kr.
Stigende orden

FIND DEN RETTE GAVE

At give den rette gave handler altid om modtageren, derfor vil vi hos BarLife gerne hjælpe dig på rette vej ved at tilbyde forskellige alternativer til den traditionelle gaveæske. Vi tilbyder muligheden for at give en gave, der udover at være eksklusiv også fortæller modtageren, at du har tænkt over både indhold og anledning. En gave, der er garanteret at bringe glæde til modtageren. 

Vi forhandler en stor variation af den såkaldte Gin og Tonic gaveæske, hvor der er altså både er en god flaske gin samt tilhørende tonic flasker.  

 

SIG DET MED GIN

Nogle siger det blomster, men vi er af den overbevisning, at du kan sige mindst lige så meget med en lækker gin. Som noget helt specielt tilbyder vi hos BarLife en speciallavet gaveæske med gin, der kan gives som et gin sæt. Disse gaveæsker er altid lavet med god gin og kan også gives med tonicvand for en pakkeløsning. Gin er en af tidens helt store trends, og er garanteret til at glæde en du holder af. Er gin ikke sagen? Så har vi også mange andre muligheder. Bl.a. kan vi tilbyde dig en lækker rom gaveæske, hvor du både får en flaske Centenario Fundacion Solera samt kaffe og chokolade.

Med et stort udvalg af forskellige gaveæsker til hende eller ham du holder af, har du altså et glimrende alternativ til blomsterbuketter eller nye viskestykker. Send derimod en kurv med noget godt at drikke, og hvis du er smart, putter du også lige 2 glas med i kurven. Så vil der være gode chancer for, at du bliver inviteret på en dejlig cocktailaften.

Flere af vores gin gavesæt indeholder sågar rigtige ginglas, som f.eks. denne Malfy gin og lime gaveæske, hvor du altså også får et matchende glas til din gin.       

 

De forskellige gin gavesæt

Som sagt, så er udvalget du finder her hos os en bred skare af diverse gin typer. Ens for dem alle er dog, at det er gode gin, som alle gavekasser er bygget op omkring.

Derfor vil du bl.a. kunne finde denne Gin Mare gaveæske i vores sortiment, som både indeholder et flot Gin Mare glas og naturligvis også en flaske med den catalanske gin. Hvis du allerede har flotte ginglas og er mere interesseret i en bundsolid g&t, så kan du også få Fever Tree Gin Gaveæske versionen, hvor der i stedet for et ginglas er 6 flasker Fever Tree, som du kan blande ginnen op med.  

Vi kan også tilbyde dig en Bruni Collin’s Gin Gaveæske med 2 1724 tonic til, samt en masse andre ginmærker af verdens bedste gin, som spiller hovedrollen i de mange forskellige gin og tonic sæt, som du kan give i gaveæske til hende du holder af.

En af de luksuriøse favoritter som du kan finde her hos os, er denne skønne Le Tribute Gin Gaveæske, som foruden den fantastiske gin også indeholder 2 af de eksklusive Le Tribute Tonic flasker. Vi bevæger os i den højere ende af prisskalaen, og for nogle vil Le Tribute være en dyr gin, men den er alle pengene værd. Sammen med de speciallavede Le Tribute Tonic, kan du altså lave en gin & tonic, som du sikkert aldrig har smagt lignende. Med andre ord en udsøgt smagsoplevelse.

Da vi her på siden befinder os i en verden af gin, så vil vi også gerne præsentere dig for all-inclusive pakken. Her skal vi et smut til franske Naud, som både er specialister indenfor vodka men så sandelig også for gin. I dette gin gavesæt får du intet mindre end en flaske af den franske gin, 4 highball glas fra Eclat Facettes, og 2x2 flasker af Hammers Original Tonic samt Hammers Lemongrass & Mint Tonic. Du kan altså både dele denne skønne oplevelser med 3 personer, som står dig nært, samtidig med at I kan smage forskellige nuancer af gin & tonic ved at blande med de forskellige tonic.

De mange forskellige gavekasser giver også en mulighed for at smage mange gin og tonic variationer, og du kan måske finde den blanding, som du allerbedst kan lide.

 

Giv et gavekort hvis du er i tvivl

Står du i den situation, at du ikke er helt sikker på, hvilken gin pakke du skal vælge, så kan du jo altid gå den sikre vej, og i stedet bytte gaveæsker til et gavekort. Med et gavekort kan modtageren jo selv bestemme, hvad han eller hun har lyst til, og på den måde får vedkommende lige præcis den variant som ønsket.

Et gavekort er en god online gave at give, da det ikke kræver lige så meget for modtageren at udløse gavekortet på nettet, som hvis det skulle indløses i en fysisk butik. Dog går det lidt under kategorien af gør det selv gaver, da modtageren af gavekortet selv skal gøre arbejdet, men til gengæld kan de frit vælge indenfor gavekortets værdi.

Du kan finde dit gavekort lige her.

 

GAVEÆSKER, PAKKER OG SÆT

Der findes mange forskellige tidspunkter og begivenheder i livet, der fortjener en ordentlig fejring. Du finder mange forskellige priskategorier på vores hjemmeside, og vi står altid klar til at hjælpe med at finde den rigtige gaveæske, pakkeløsning eller gavesæt til lige det, du gerne vil give i gave. Gå på opdagelse i blandt vores mange gins og køb din gin her hos os. Fandt du ikke det, du søgte? Skriv til os og lad os hjælpe dig på vej. 

Rigtig god fornøjelse! 

 

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna