Indlæser...

ØLGLAS CERVOISE 50 CL (6stk)

Varenummer
9830
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

329,00 kr.

Beskrivelse

Lækkert og Elegant Ølglas - ØLGLAS CERVOISE 50 CL

Ølglas behøver ikke være klodsede og kantede - dette Cervoise ølglas er et perfekt eksempel på elegance. Med sin unikke stilk adskiller det sig fra de fleste andre ølglas og tilføjer et strejf af raffinement til din øloplevelse.

Dette ølglas har en kapacitet på 50 cl, hvilket passer perfekt til en klassisk fadøl, som du ville få serveret på en bar eller restaurant. Hvis du ønsker at have det samme elegante glas i forskellige størrelser, kan du nemt finde det her på siden. Serien fås også i størrelserne 62 cl, 38 cl og 32 cl udover de 50 cl, som dette glas kan rumme.

ØLGLAS CERVOISE 50 CL har en højde på 19,2 cm og en diameter på 8,3 cm. Dette gør det til det perfekte glas til at nyde din yndlingsøl med stil.

Uanset om du vil forkæle dig selv eller ønsker at imponere dine gæster, er dette ølglas et must-have til din bar eller hjem.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna