Indlæser...

El Jimador Tequila Blanco FL 70

Varenummer
10667
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

229,00 kr.

Beskrivelse

El Jimador Tequila Blanco - En Autentisk og Velsmagende Tequila

El Jimador Tequila Blanco er en fremragende tequila, der er lavet af 100% håndhøstet blå Weber agave. Denne tequila er dobbeltdestilleret og har en unik smag, der er præget af intense aromaer af chiliolie, grillet ananas, citron og en vedvarende urtekarakter.

Denne tequila er opkaldt til ære for en mexicansk agavehøster ved navn Jimador, og den er produceret hos Casa Herradura, der er kendt for deres høje kvalitet. El Jimador Tequila Blanco er en klassisk stylet Lowlands tequila, der tilbyder en fantastisk kvalitet til en overkommelig pris.

Denne tequila er perfekt til at blande i cocktails eller nyde alene. Uanset om du er tequila-entusiast eller bare ønsker at prøve noget nyt, kan vi varmt anbefale El Jimador Tequila Blanco.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna