Sådan laver du en drinksdispenser ud af en vandmelon

Indlæser...
Sådan laver du en drinksdispenser ud af en vandmelon

Det har du brug for

Du får brug for forskellige ting, når du ønsker at lave den særlige vandmelons fustage. Det første du har brug for er en stor ske. Her er det vigtigt, at der er tale om en rigtig stor ske. Jo større vandmelon du har tænkt dig at bruge, jo større ske har du brug for. Derudover har du brug for en stor frugtkniv. Den skal du ikke bruge så mange gange så derfor er det ikke så vigtigt, at den er meget god og stor, men den skal dog være til stede. En anden ting du får brug for er et vandmelons fustage kit. Det vigtigste du har brug for er en moden vandmelon, som helst skal være stor. Ønsker du at eksperimentere lidt, kan du også alternativt bruge en ananas eller et græskar.

Sådan laver du fustagen

Når du er sikker på, at du har alle ingredienserne, kan du begynde at lave din festlige fustage til festen. Hvis du holder fest den samme dag er det en god ide at lave fustagen der. Den bør nemlig ikke stå alt for længe da den stille og roligt mister friskheden på den måde.

  1. Det første du skal gøre er at skære toppen af vandmelonen. Det bruger du den store kniv til. Du behøver ikke at skære så meget af, men blot nok til, at du kan se en forholdsvis stor del af det røde frugtkød inde i vandmelonen. Det er vigtigt, at du gemmer toppen, som du skærer af. Og netop af den grund er det en god ide at skære flot og lige da det ellers vil blive tydeligt senere.

  2. Det næste du gør er at udhule vandmelonen. Det bruger du den store ske til, og det er den del af hele arbejdet der tager længst tid. Især hvis det er lykkes dig at finde en stor vandmelon vil du opleve, at det kan tage  noget tid. Der er dog ingen grund til at stresse over det, men blot nyde det og hygge sig med det. En vandmelon er som bekendt fyldt med meget vand. Derfor kan der af og til opstå meget vand i bunden af melonen. Det kan du blot hælde ud ved at vende om på vandmelonen af og til.

  3. Brug skære kniven fra vandmelonsfustage sættet til at lave et hul. Det skal du lave omkring 12 centimeter fra vandmelonens bund når den står oprejst. Her er det især vigtigt, at du har det rigtige sæt til at gøre dette da det ellers ikke bliver lige så godt et hul.

  4. Indsæt hældetuden i det hul du har lavet i vandmelonen. Fordi, at der er tale om et sæt, som er skabt til denne opgave vil du opleve, at den holder tæt når du sætter den i.

  5. Nu sidder hældetuden i og du er klar til at få stor gavn af din udhulede vandmelon. Det eneste du skal gøre er blot at hælde din yndlingsdrink i vandmelonen, og så kan du nyde, at du kan servere drinks på en ny og sjov måde.

Inspiration til drinks

Du skal også finde ud af hvilken type drink du ønsker at hælde i vandmelons fustagen. Her kan du for eksempel lave en lækker sangria eller noget lignende. Det er oplagt, at du laver en drink, som har vandmelonsjuice eller saft i. Det kan du nemt finde, og det smager især godt hvis du blander det med tequila. Også saft fra lime vil smage godt i sådan en drink. Derudover kan du bruge is og helt almindelig, sød sirup. Alle disse ingredienser blandet vil smage helt fantastisk. 

En klassisk sangria vil også passe godt til din nye vandmelon fustage. Det er en meget nem drink at lave og folk elsker den så den ryger lige ned. Du skal bruge mange liter rødvin, og her behøver du ikke at vælge en god en af slagsen. Derudover skal du have noget rød saftevand, som også er en vigtig ingrediens. Derudover kan du skære nogle frugter i stykker og hælde dem i. Det vil gøre, at din sangria drink får en skøn og sød smag. vandmelon drinksTrustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna