Lad det være legende let at lave isterninger

Indlæser...
Lad det være legende let at lave isterninger

At lave isterninger er ofte både besværligt, vådt og ikke mindst koldt. Derudover kan det være besværligt at skulle finde det rette sted, hvor en isterningbakke kan ligge i fryseren da det kræver, at stedet er helt lige. Blandt frosne majs, færdigretter og snapsen fra julefrokosten kan det være meget svært at finde et sted, som er horisontalt nok til at isterningbakken kan ligge der.

Der er dog gode nyheder for dem, som elsker en kold drink, men som ikke ønsker at bruge de gammeldags og upraktiske isterningbakker. Sig velkommen til ICEBREAKER! En isterningbakke, som både er nem at bruge, ser pæn ud i fryseren og er smart når du bruger den til servering. Barlife er meget stolte over at kunne tilbyde dette innovative bud på en isterningbakke.

Se de forskellige Icebreakers her

 

 

 

Isterningbakke i urbane farver og stil

Det er ikke for sjov, at isterningbakken hedder Urban for det er lige præcis det den er. Det er både formen og de moderne farver, som gør, at den ser cool ud. Isterningebakken er designet på en måde, hvor de rene linjer er i fokus, hvilket kommer til udtryk ved den runde form udenpå. Hos Barlife kan vi tilbyde Icebreakeren i fire forskellige farver. Du kan både finde isterningbakken i en lysegul farve, som er meget varm, samt en mørkeblå farve, der skiller sig ud med sin stil og elegance. Du finder også Icebreakeren i de mere neutrale farver som mørkegrå og hvid.  Det er meget nemt at bruge Icrebreaker, og der er blot et par enkelte trin, du skal i gennem før, du har lækre isterninger, du kan bruge i dine egne drinks eller dine gæsters. Det første trin i processen er, at du skal fylde isterningbakken op. Det gør du ved at dreje toppen rundt således, at der åbner sig et hul, hvori du hælder vand. Her bliver du blot ved med at hælde vand i holderen indtil der ikke kan være mere. Hvis du ved, at du kun vil lave færre isterninger kan du også hælde en mindre mængde vand i, men i de fleste tilfælde giver det dog bedst mening at hælde den helt op.

--- Lav nemmere isterninger ved at læse om Icebreaker her ---

 Det næste du skal gøre er at placere isterningbakken i fryseren og her vil du især lægge mærke til hvordan bakkens form gør det nemt at finde plads. Icebreakeren er nemlig aflang på begge sider og rund i kanterne. Det gør, at du sagtens kan have den liggende i fryseren uden den tager meget plads, og du kan godt have andre ting liggende rundt omkring den. Det smarte er også, at du kan have flere af disse isterningbakker liggende ved siden af hinanden, hvilket er smart hvis du ved, at du skal bruge mange isterninger til en særlig begivenhed. Du lader isterningbakken ligge i fryseren i noget tid mens isterningerne fryser til is og så er du snart klar til at servere drinks med disse isterninger. 

Flot isterningbakke i gul fra Icebreaker 

Det sidste du skal gøre når du bruger Icebreaker er, at du skal servere isterningerne. Her bruger du den samme mekanisme, som du gjorde i starten, hvor du drejede den øverste del af låget. I stedet for blot at gøre det en enkelt gang skal du dog blive ved med at dreje låget rundt og snart vil der komme isterninger ud af isterningbakken. Du placerer blot din Icebreaker over det glas, hvor du ønsker is og snart har du et helt glas fyldt med is klar til at servere den drink du ønsker.   Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna