Ideer til firmagaver

Indlæser...
Ideer til firmagaver

Inden vi får set os om, så er juletiden for alvor over os. Derfor er det nu oplagt at få styr på gaveindkøbene, men dertil er en altoverskyggende problematik, hvad man skal købe?

Hvis du står som ansvarlig for julegaveindkøbene på arbejdspladsen, så kan det især være svært at beslutte, hvad der skal gives. Julen er en oplagt anledning til at vise dine ansatte, at du sætter pris på dem, men valget af firmagave kan være næsten umuligt.

Derfor har vi nedenfor sat os for at inspirere til gaveideer og derfor finder du nedenfor en lang række ideer til, hvad du kan forkæle de ansatte med i julegave. Skal det måske være en shaker eller er modtageren mere til en god flaske vin? Læs med nedenfor og lad dig inspirere.

 

Festlige gaveidéer

En kategori, der vil ramme bredt på tværs af mange aldersgrupper, er de festlige gaveidéer. Førnævnte kategorisering kan bestå af mange forskellige ting og er næsten til fri fortolkning. Dog vil vi selvfølgelig lige sende lidt ideer i din retning, så du har noget mere konkret at forholde dig til.

På listen over festlige gaver kan vi ikke komme udenom cocktailsæt. Modtageren bliver dermed forkælet med en samlet pakke bestående af det mest gængse barudstyr eksempelvis en shaker, muddler og cocktailske.

Hvis du ønsker at give ovenstående ide et kreativt samt personligt præg, så kan du med fordel vedlægge en opskrift til en cocktail. Det kan eksempelvis være, at du måske skulle kreere virksomhedens signatur cocktail.

For at sætte prikken over i’et kan cocktailsættet og drinksopskriften, hvis budgettet tillader det, selvfølgelig akkompagneres med ingredienserne til signaturcocktailen eller en drinkspakke på en given cocktail eksempelvis en Gin Hass drinkspakke. Dermed er der næsten ingen undskyldninger for ikke at få kreeret skønne cocktails.

 

En overdådig gave

Gaver er en oplagt lejlighed til at forkæle modtageren med noget de formentlig ikke ville forkæle sig selv med. Denne type gaver har vi valgt at betegne som overdådige gaver. På listen over overdådige gaver finder du selvfølgelig en champagnesabel.

Champagnesablen er ekstravagant, iøjnefaldende og imponerende, og hvis du ikke allerede er den heldige ejer af en champagnesabel, så vil vi blot understrege, at det er et interessant stykke værktøj, der er særligt anvendeligt ved festlige lejligheder. Det kan være alt fra jubilæer, bryllup, fødselsdage og meget andet.

Hvis der er mere luft i økonomien, så er gaven komplet, hvis champagnesablen får selskab af en flaske champagne. Det giver desuden modtageren de perfekte forudsætninger for at få glæde af gaven helt fra start. For at fuldende gaven, så vil champagneglas ligeledes være aktuelt.

 

Praktisk og funktionel gave

Ligesom de festlige gaver, så spænder følgende ideer også bredt i målgruppens aldersniveauer. Hvad end det er et ungt team eller medarbejdere med årevis af erfaring, så vil gaveideer til køkkenet være ideelt.

For at opridse et par eksempler, så er knive fra Laguiole, glas eller køkkenmaskiner oplagte bud herpå. Blandt de praktiske og funktionelle gaver vil en pizzaovn eller et læder forklæde ligeledes være gode gaveideer.

 

Gaveæsker

Selvom at gaveæsker lyder som en kliche når man taler gaveidéer, så er det med god grund, at de bliver nævnt hver gang. Fordelen med gaveæsker er nemlig, at man kan vælge en, der passer til modtager og alternativt kan man sammensætte en gaveæske særligt til modtageren.

Det kan både være gaveæsker bestående af drikkevarer og dertilhørende godter. Gaveæsken kan dog også bestå af en flaske spiritus med tilhørende glas eller med tilhørende ingredienser eksempelvis en Gin & Tonic gaveæske, hvortil Le Tributes gaveæske er et fantastisk bud på førnævnte.

 

Sådan vælger du den rigtige firmagave

Afslutningsvist vil vi lige hjælpe dig på vej med andre gode tips og tricks til, hvilke ting du med fordel kan have for øje når du skal beslutte, hvad firmaets ansatte skal have i julegave.

Overordnet er det selvfølgelig en klar fordel at have modtagernes interesser og alder in mente samt gøre sig overvejelser omkring, om alle ansatte skal modtage de samme ting i gave, om de ansatte skal præsenteres for en række valgmuligheder eller om gaverne skal udvælges specifikt til den enkelte medarbejder.

Ligegyldig hvilken af ovenstående konstellationer du vælger, så er det endvidere en fordel at udarbejde et julekort til modtageren. Julekortet er desuden en ideel anledning for at sætte ord på din taknemmelighed overfor medarbejderen. Hvis du har mulighed, så har håndskrevne kort en helt særlig symbolik. I forlængelse heraf, så er håndskrevne personliggjorte kort helt i top.

 

Vi håber, at du kunne bruge ovenstående og at dine medarbejdere bliver glade for firmagaven. Du ønskes slutteligt en rigtig glædelig jul herfra.Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna