Bliv sundere med en blender

Indlæser...
Bliv sundere med en blender

At have en sund livsstil er noget, som er blevet mere og mere moderne og der er rigtig mange, som finder på måder, hvorpå de kan gavne deres helbred for at blive sundere. Her er det både motion og en særlig kost, der kan gøre den store forskel og for mange bliver det en større og større del af deres hverdag at spise sundere. 

- Find en blender og start din sunde livsstil i dag -

Hvis du har et ønske om at blive sundere vil du formentligt allerede have investeret i en blender da det er en rigtig god måde at få en bedre kost på. Hvis du overvejer at skifte din kost er det ikke sikkert, at du har en blender, men det er noget du kan overveje da det har store fordele i forhold til den sunde mad. Hos Barlife har vi mange forskellige blendere, og vi sælger både til restauranter, caféer, barer og privatpersoner. Der er en blender til enhver, og til ethvert behov.

blendere kan bruges til mange ting

Brug blender til at lave smoothies

En af de ting, som rigtig mange vælger at gøre er at lave smoothies, hvilket man er nødt til at have en blender for at kunne gøre. En smoothie kan laves på mange måder, men uanset hvad vil den altid indeholde forskellige frugter, og i visse tilfælde blot én slags frugt.

- Find en blender til din frugtsmoothie lige her -

Det kan for eksempel være, at man især er til ananas og banan og i så fald vil man nok elske en smoothie, der er lavet med disse frugter. Det gode ved at lave smoothies i en blender er, at det er så afsindigt nemt. For det eneste man skal gøre er at hælde ingredienserne i blenderen og så skal man ellers blende, og så har man en smoothie. Hamilton Beach er en af de rigtig lækre blendere, som på meget få sekunder kan trylle frugter, grøntsager og andre ingredienser til den sundeste og mest friske smoothie du kan forestille dig. Det anbefales normalt, at man spiser seks grøntsager og frugter hver dag, og ved at lave smoothies får du dækket dette vitaminbehov meget nemmere end hvis du skal spise frugterne.

 en smoothie af frugt og grønt

Hvis du ikke er til en smoothie, som udelukkende indeholder frugter kan du også hælde andre ingredienser i blenderen. Går du ikke så meget op i hvor meget fedt der er i den pågældende smoothie kan du vælge sødmælk eller en fed yoghurt, hvilket vil give en dejlig og rund smag. Er du på den slanke linje er det mere oplagt at gøre brug af skummetmælk eller eventuelt skyr. For det give lidt mere konsistens til den smoothie du laver og du vil ende med at nyde den mere end hvis du blot laver den med frugter.

 

En blender kan nemt knuse is

På siden Barlife finder du også mange blendere, som har en isknuserfunktion. Metoden, som skal bruges til at knuse is er væsentligt anderledes end hvis man for eksempel blender suppe eller lignende, hvorfor det er nødvendigt, at en blender har en helt særlig isknuserfunktion. I mange tilfælde vil du nyde denne funktion for det kan blandt andet være, at du ønsker noget knust is i din smoothie, hvilket du kan gøre med denne funktion. En af de blendere, som har denne isknuserfunktion er Gastroback, som fås hos Barlife, og som er en af de gode og stabile blendere.

- Se de mange forskellige Gastroback blendere her -

 

En suppe kan blendes sammen

En anden sund spise man kan lave ved hjælp af en blender er suppe, som rigtig mange vælger at lave. For det eneste der skal til er, at man finder de ingredienser man ønsker i suppen og derefter blender dem sammen. Det eneste man skal være opmærksom på i denne henseende er, at man ikke blender noget der er for varmt. For dampen, som bliver skabt kan blive for meget og du vil ende med at have suppe i hele køkkenet.

en blender kan også bruges til at lave suppe

- Find en god blender til suppe her -

Du skal blot vente lidt tid med at hælde suppen i blenderen,  og så kan du gå i gang med at blende. Du kan både lave en lækker suppe med tomat, med broccoli, med porrer eller med kartofler. Uanset hvad skal du nok få et godt resultat hvis bare du sørger for at blende suppen godt og grundigt imellem. Hvis du ønsker at forkæle dig selv, kan du hælde lidt fløde i for en dejlig cremet konsistens og smag.Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna