BarLife introducerer køkkenknive, steakknive og andet tilbehør fra franske Laguiole

Indlæser...
BarLife introducerer køkkenknive, steakknive og andet tilbehør fra franske Laguiole

Knivene fra Laguiole

Her hos BarLife er vi kæmpe fan af køkkenknivene fra Laguiole. Ligesom alt det andet udstyr som produceres herfra, er køkkenknivene håndlavede med et utroligt smukt design. Du har mulighed for at finde knivens træskaft i mange forskellige træsorter, der rækker mellem ahorn, oliven, ibenholt m.fl.

Foruden skaftet vil du også finde at producenten har været kompromisløs, hvad angår kvaliteten på knivens blad. Det stærke rustfri stål skærer gennem kød, brød, grøntsager mm. i et rent snit og gør madlavningen til ren selvforkælelse.

 

Har du steakkniven klar til sommerens grillaftener?

Ellers får du det uden tvivl med steakknivene fra Laguiole.

Forestil dig at du lige har serveret en friskgrillet steak for dig selv og dine gæster ude på terrassen. Temperaturen er helt perfekt. Der er lækker rødvin i glassene og stemningen er i top.

Alt dette fuldendes med den oplevelse du giver dine gæster, når de får lov til at skære kødet med en Laguiole steakkniv. Alene på det elegante udseende gøres oplevelsen mindeværdig. Og i samspil med den oplevelse du og dine gæster får, når knivbladets takker ridser det første snit i kødets skorpe, er det svært ikke at trække på smilebåndet. Et rent snit der giver ren nydelse.

Steakknivende fra Laguiole har nogle karismatiske kendetegn, hvor det slanke og lange udseende gør knivene utroligt elegante at kigge på. Samtidig gør designet, at knivene ligger godt i hånden og med det længere knivblad, kan du nemt skære igennem kødet.

 

Laguiole er mere end ”bare” knive

For udover de fantastiske knive fra Laguiole tilbyder de også et tilbehørssortiment af en anden verden. Igen er det håndlavede, lækre design og den gode kvalitet de overskrifter, som kan sættes på de øvrige produkter fra franske Laguiole.

Du kan finde bestiksæt, der ligesom knivene bære præg af det smukke franske ydre, som udstråler kvalitet og godt håndværk.

Med knive, gafler og skeer fra Laguiole, kan du dermed udstyre dit køkken med fransk kvalitetsbestik i verdensklasse.  

Hos BarLife finder du et stort udvalg af lækre kvalitetsprodukter fra franske Laguiole. Laguiole er især kendt for deres utroligt smukke knive, som er håndlavede og emmer af høj kvalitet. Laguiole er indbegrebet af livsnyderi og kan uden tvivl forsøde enhver tilværelse.

 

Laguiole er indbegrebet af livsnyder

Alt det udstyr Laguiole beskæftiger sig med, kan tilkobles på det at forsøde sin tilværelse. Hvad enten om det er en saftig steak, smagfulde oste, uovertrufne vine eller champagne, så har Laguiole udstyret, du skal bruge for at kunne gøre livet ekstra skønt.  

Der produceres et hav af forskellige vinoplukkere og proptrækkere fra Laguiole, der er med til at tilføre en ekstra dimension af kvalitet til den gode vinoplevelse. 

Hvis du er mere til champagne, så er dit næste ”must have” en fransk champagnesabel, hvis du ikke allerede har en i forvejen. Med en champagnesabel fra franske Laguiole er du helgarderet. Nu kan du åbne din champagne på den mest stilfulde franske manér, med det mest stilfulde franske udstyr. 

Desuden tilbyder Laguiole også ostesæt, østersknive, skærebræt og meget mere. Fællesnævneren for alt køkkenudstyr der kommer fra Laguiole, er den høje kvalitet, det gode håndværk og det smukke design.

Laguiole hylder forsødelsen af livets tilværelse, og hvis du føler dig inspireret til at gå opdagelse i Laguioles forunderlige verden, kan du her finde et stort udvalg af kvalitetsprodukter fra franske Laguiole.Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna