5 måder du kan bruge din serveringsbakke

Indlæser...
5 måder du kan bruge din serveringsbakke

På barer og restauranter bruges serveringsbakken hyppigt, og tjenerbakken er en af tjenerens vigtigste stykker værktøjer på arbejdspladsen. Serveringsbakken er dog anvendelig i en lang række situationer udover i restaurationsbranchen.

Derfor har vi nedenfor samlet inspiration til, hvordan du kan bruge serveringsbakken i hjemmet, til organisering og andre situationer. En serveringsbakke kan nemlig have mange funktioner, og dermed også mange anvendelsesmuligheder.

 

Præsentering af mad

En serveringsbakke kan blandt andet agere serveringsfad. Det er med andre ord ideelt til at anrette madvarer på. Du kan arrangere alt fra tapas anretninger med forskellige pålæg, dip, oliven, oste og meget andet, men det kan også være søde sager eksempelvis flotte kager eller måske frisk frugt.

Andre eksempler kunne være til servering af forskellige nødder, chips og snacks. Det er nærmest kun fantasien, som sætter grænserne.

Det er endvidere en god måde at præsentere maden på en indbydende og æstetisk måde. Serveringsbakken findes i alverdens udformninger, materialer og designs, hvor der helt sikkert er en, der falder i din smag samt passer til anledningen.

Er der eksempelvis gjort klar til, at der skal tændes op i pizzaovnen, og du er i den anledning er på udkig efter noget til servering af den lækre hjemmelavede pizza, så kan et rundt serveringsbræt i træ være det perfekt valg til dig.

 

 

Festlige anledninger

Når der skal serveres velkomstdrinks eller andre skønne cocktails til dine gæster, så er du næsten nødt til at erhverve dig en serveringsbakke. Bakken serverer nemlig drikkevarerne på fineste vis.

Det hjælper endvidere til at holde styr på tomme glas, da mange har tendens til at sætte glasset tilbage på bakken når de har drukket ud. Så udover, at det er en fin måde at byde gæsterne på en drink, hjælper serveringsbakken tilmed også med oprydningen.

Vælg gerne en bakke med en skridsikker overflade for at mindske risikoen for, at glassene vælter undervejs. Der findes endvidere anti-slip måtter lavet med henblik på at afhjælpe denne problematik.

Derudover er der en særlig elegance tilknyttet sølvfarvede runde bakker, hvorfor denne type også er ideel til festlige anledninger, da den både pynter samtidig med, at den tjener et praktisk formål.

 

Opbevaring i boligen

Serveringsbakken kan desuden bruges i hjemmet med fokus på opbevaring og organisering. Det er igen kun fantasien, der sætter grænserne for, hvilket rum bakken anvendes i eller hvilke ting, der placeres derpå.

Du kan blandt andet stille serveringsbakken i køkkenet til eksempelvis at samle krydderier, olier eller køkkenredskaber, hvortil en tjenerbakke i træ kunne være en anbefaling værdig. Derudover er en bakke ideel på badeværelset til at holde orden i smykker, parfumer, hudplejeprodukter og hårpynt.

Og ikke nok med det, så kan den også være en smart, men praktisk måde at arrangere skriveredskaber, notesblok, klipsemaskine og meget andet på skrivebordet i kontoret. Serveringsbakken kan ydermere bruges til at holde styr på alverdens kreativt hobby udstyr.

En anden ide er, at serveringsbakken kan placeres på barvognen eller i hjemmebaren med forskellige sirupper, spiritusflasker, mixere eller barudstyr på. Ved at bruge serveringsbakken i hjemmet, kan du skabe orden og organisere forskellige ting, hvilket hjælper til at holde det ryddeligt.

 

Dekorativt boliginteriør

En serveringsbakke kan tilmed bruges som dekoration i boligen. Det er en nem måde at skabe en hyggelig atmosfære ved eksempelvis at tilføje et par lysestager samt en smuk vase med friske blomster på bakken. Lad serveringsbakken indgå som en pyntegenstand i hjemmet.

Hvis bakken eksempelvis skal stå placeret på et bord, reol eller et andet møbel, kan du med fordel kigge nærmere på bakker uden håndtag. I vores sortiment finder du eksempelvis en rund bakke i kobber, der skaber en wauw effekt i rummet.

 

En hjælpende hånd

Når der skal dækkes et bord, er serveringsbakken helt perfekt som en hjælpende hånd. Dermed undgår du at rende unødigt frem og tilbage med favnen fuld af tallerkener, bestik, glas og andet.

Ved at bruge en serveringsbakke til formålet bliver det en væsentligt hurtigere proces når der skal dækkes bord samt den efterfølgende oprydning.

Serveringsbakken kan endvidere også være anvendelig til at holde styr på marinader, udstyr og madvarer, når der skal grilles. Eller til at løfte morgenmaden ind på sengen, hvis du har besluttet at overraske en du har kær.

I fornævnte eksempler, vil det være en fordel, hvis serveringsbakken har håndtag og en lille kant, da dette sikrer bedst stabilitet samt mindsker, at tingene falder af. Detaljer ved serveringsbakken, der er meget praktiske når bakken eksempelvis skal bruges til at løfte eller flytte ting.

 

Hos BarLife finder du et bredt udvalg af forskellige serveringsbakker, hvortil der både findes forskellige materialer, størrelser, udformninger og andet. Du finder derfor næsten med garanti en, der falder i din smag. Hvad end du er på udkig efter træbakker, metalbakker eller noget helt tredje.Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna